Електроапаратура

Електро апаратура:

 

 Селекцията ни разполага с пълна гама оборудване, необходима за активиране на електричеството на различни видове електроуреди, във всякаква среда и помещение.

Сред тях се откриват автоматични, товарни и лостови прекъсвачи, релета, контактори и превключватели, моторни пускатели, предпазители, дефектнотокова защита, бутони, бутониери и сигнални лампи, катодни отводители, индустриални щепсели и контакти, таймери, контролери, сензори, детектори и електромери. 

Релетата, контакторите и превключвателите служат за включване, провеждане и изключване на ел.енергия. Прекъсвач и катоден отводител използваме като защита от пренапрежение,  пренатоварване и токови инциденти. Дефектнотоковите защити изключват ел.веригите при контакт между човешкото тяло и тоководящи елементи.

Индустриалният щепсел и контакт са особено значим компонент от електро апаратура, чрез който се извършва свързване на различни електрически звена.Каталогът ни предлага компоненти с 16А-32А, с компактен и уплътнен корпус, а при контактите – и с предпазен капак. Степен на защита от IP44 до IP67.Филтрирай по категория

Ред:

© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart