ᐉ Makel - контакти Макел каталог — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Подобрението в конструкцията на компонентите за токоподаване засяга лесното управление и защитата им от въздействията на средата, но се отличава и със забележими промени във визията. Модерните електрифициращи устройства са интериорен акцент с красив дизайн и богата палитра от цветове и текстури, които подчертават ефектът на различни стенни облицовки.

Модерни електрифициращи части с красива визия

Мakel е турска компания с 30-годишни традиции в производството на механизми за електроподаване и управление на електроуреди. Нашия електронен магазин ве предлага няколко серии на компанията, които се открояват с голямо разнообразие, впечатляващ дизайн, имитиращ естествени материали в богата гама цветове.

 Макел каталог включва механизми от серия Lililium Natural и Lillium Natural Kare. Сред продуктите се откриват електрически ключове за включване/изключване, регулация на захранващият ток и за звуков контрол, електрически контакти за токоподаване и розетки за електрификация на TV, радио, компютърни и телефонни апарати и системи. Декоративните рамки са включени като задължителен компонент за постигане на елегантен и атрактивен интериор.

Ел. ключове, розетки, аксесоари и контакти са от качествена пластмаса с гланцова и матова повърхност. Предлага се изключително богата гама разцветки: бяло, крем, лунен камък, светла и тъмна дървесина, сребърносиво, кафе и няколко нюанса на синьо.

Ел. ключове

Категорията ел. ключ Макел включва ключове тип бутон, кръстат, сериен и девиаторен. Усъвършенстваните детайли в конструкцията са представени от светлинна индикация и няколко разработки на стандартният дизайн на ел. ключ. Моделът за включване/изключване с карта е съвременен начин за контрол на електрическата инсталация, за разлика от традиционните механизми ключ или бутон.

Регулаторните ключове – димери, са създадени с цел регулиране интензивността на светене на различни видове осветителни тела, включително лампа с нажежаема жичка, халогенна лампа и определен тип LED осветление. Димерът извършва същият процес и спрямо разнообразни видове електроуреди. 

Девиаторният модел контролира електрозахранването от две точки в помещения. Кръстатият управлява инсталацията от три точки, и е конструкция от два девиаторни ключа, обединени в единичен корпус с бутони за управление. В категорията се откриват единични и двойни девиаторни и класически кръстати модели.

Серийният представя възможност за управление на повече от едно осветително тяло. Селекцията ни разполага с два или триклавишни модели за осветление и за задвижване на щори. Едноклавишният бутон-звънец също присъства в каталога, както и звукорегулатори 10W. Всеки тип контролен механизъм е наличен и във вариант със светлинен индикатор, а степента на защита е в диапазонът IP20-IP44. Монтажът се извършва чрез винтово прикрепване.

Ел. контакти

Категорията Makel контакти съдържа стандартен тип контакт с двуполюсно гнездо Шуко, в едногнездна и двугнездна конфигурация. Сред контактите се откриват разработки с открити гнезда, с капак, с вградена UPS защита и със защита от деца (с ламели в полюсните отвори за щепсел).

Моделите са изработени от качествена пластмаса, с  IP20 . Предложенията с капак са препоръчителният компонент, тъй като предпазват контактните отвори от проникване на влага и едри прахови частици, които са риск за функционалността им.

Розетки и рамки

Контактната розетка е електрификационен компонент за свръзка с телевизионен, компютърен или телефонен конектор. Сред продуктите на турската компания се срещат единични и комбинирани модели, за едновременна електрификация на няколко устройства – преходни и крайни розетки за TV-радио-сателит, компютър-телефон, и двойна конекторна розетка за компютър. Прекрасната визия е задължителен детайл, заради предназначението им за открита инсталация.

Декоративната рамка е ограничител и красив акцент за електрификационните компоненти. Селекцията разполага с 1-6-модулни единични модели, както и с масивни двойни рамки, от двете серии на компанията. Те се монтират с щипки, в хоризонтална и вертикална позиция.

Виж още...


© 2014-2023 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart