ᐉ Ключове и контакти Schneider Electric на топ цени, Шнайдер Електрик каталог — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Добре дошли в категорията, посветена на марката Schneider Electric, в която на много изгодни цени ви предлагаме богат асортимент от електрически ключове и контакти. Продуктите ни са представители на водещи серии на марката, всяка от които изпъква с невероятно изискан дизайн, безупречна функционалност и гарантирана безопасност.

Какво ви предлага нашият каталог?

Когато става въпрос за ел ключове и контакти Шнайдер, различни са не само техните цени, но и техническите им характеристики и естетическа стойност. Интелигентните технически решения на този бранд ще превърнат дома ви едно изискано пространство с максимално улеснен начин да се управляват различните електроуреди и осветителни тела.

Характерно за контакти Шнайдер Електрик, е, че са предназначени за скрит стенен монтаж. Вграждането им в стената допринася и за естетиката в жилището и за безопасността. Заедно с подходящия за целите ви контакт, можете да закупите и нужните за скрития монтаж конзоли и монтажни рамки, както и декоративните стенни панели, придаващи изящество на домашния интериор.

В нашия специализиран Шнайдер Електрик каталог са представени модели от сериите:

Asfora

Asfora  е специална линия продукти, представена от Шнайдер Електрик България. Ключовете и контактите от гамата се отличават с минималистичен и супер модерен дизайн. По отношение на материалите са покрити най-високите съвременни изисквания. Здравината им е гарантирана, а покритието им, освен много приятно на допир, не пожълтява с течение на времето.

По интересни са функционалните възможности на ключовете и специалните Schneider контакти от въпросната серия. Линията представя общо над 50 функции, разпределени между двата типа компоненти на ел инсталацията, включително димиране, светлинна индикация, управление на щори и още голям брой опции за комфорт.

Sedna

Sedna е нова гама продукти, включваща Schneider Electric контакти за вграждане и модули за управление на осветление с над 90 функции. Тази серия предлага и оптимален избор от аксесоари, с които всеки модел може да се персонализира функционално и чисто визуално. Механизмите са в 4 цвята, които могат да се съчетаят с до 6 нюанса на декоративните рамки.

Характерно за тях е лесното монтиране и инсталиране. Могат да се монтират във всички стандартните 60 мм кутии в различни по вид основи – тухла, гипсокартон и бетонни стени. Благодарение на иновативния им телескопичен дизайн, всички ел контакти Шнайдер Електрик Sedna прилепват идеално към неравни стени.

Unica – Basic, Plus и Top

Серията Unica е най-голямата международна модулна гама ключове и контакти Шнайдер. Наред с тях линията включва декоративни рамки, интелигентно управление, максимален набор от функции и разклонители. Линията включва няколко подразделения – Basic, Plus, Top, Quadro, Allegro и Colors.

Unica Top е върховият клас в тази модулна гама, предлагащ широк набор от опции за лесно и удобно управляване на битова техника, електронни устройства и осветителни тела. Ключовете и контактите са изработени от здрави и леки материали в алуминиеви и графитени разцветки, съчетаващи се перфектно с дизайна на капаците – 4 дървесни и 10 металически нюанса.

Unica Basic се движи в другия полюс на представяне. Серията е идеално решение за практични приложения с по-семпло излъчване. Когато искате елементите на електрическата инсталация да бъдат деликатно и ненатрапчиво допълнение към интериора, заложете на тях. Контактите от гамата Basic на Шнайдер Електрик са с по-ниски цени, но не по-слаби като представяне. Функционалните им елементи са издържани в бяло и в цвят слонова кост.

Серията Plus включва висок клас контакти и ключове Шнайдер. Представя пълна съвместимост с европейски, италиански и американски инсталации. Предлага се в 20 различни разцветки на капаците, за да бъде избрана перфектната стилова комбинация между интериорния стил и стила и на техническите компоненти.

Серията Уника на Schneider Electric е гъвкава гама инсталационни изделия , приспособими към различни видове инсталации.  Продуктите са съвместими с кутии с различен начин на монтиране и могат да се свързват с винтове или с безвинтови клеми. Линията предоставя уникален набор от решения за контрол на осветление, захранване, системи за глас, видео и данни, сигнализация, защита и др.

Предимства

Контакти Шнайдер са на по-висока от обичайната за страната ни цена, но финансовият разход си заслужава напълно, защото инсталационните модули от този вид са една истинска естетическа и функционална наслада за потребителя. С над 150 електрически и електронни програми за управление, те ще ви помогнат да изградите един уютен, стилен и комфортен модерен дом.

Изделията на марката далече не са предназначени единствено за битови нужди. Те се внедряват ежедневно в офис и административни сгради, както и в обекти с представителна функция и в луксозни заведения – барове и ресторанти. Основен плюс на разработките на престижния бранд, е тяхната съвместимост с повечето ел инсталации по света.

Контактите на Schneider позволяват скрит и открит монтаж, като вграждане на двоен контакт Шнайдер, например може да се извърши в стени, подове, окачени тавани, канали, колони и стълбове за стенен монтаж. Благодарение на новаторския подход на компанията, инсталацията на всички продукти е лесна, и с възможност да се изпълни по най-удобния за момента начин.

Не можем да пренебрегнем естетическата стойност на функционалните елементи и декоративните рамки на изделията. Различните серии на марката представят огромен набор от възможности за комбиниране с интериора. Можете да избирате между металически отблясък, изящна слонова кост, графитени нюанси и класическо бяло.

Функциите за комфорт покриват напълно съвременните изисквания за енергийна ефективност. Посредством решенията, представени в нашия Шнайдер Електрик България каталог, е възможно да намалите разходите за електрическа енергия. Просто изберете подходящите термостати, димери и детектори за движение.

Защитата на любимите ви хора е още една причина да заложите на инсталационните модули на прочутата компания. Контактите с вградена защита за деца, както и капаците за тези, използвани при висока влажност и силна запрашеност, ви дават спокойствие, каквото конвенционалните средства не могат да ви осигурят.

Имате възможност да сортирате продуктите по серия, предназначение, вид и разцветка.

Виж още...


© 2014-2023 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart