ᐉ Фасадно лед осветление на топ цени — E-Osvetlenie


Ред:Осветяването на открити пространства и фасади на сгради е свързано с най-много изисквания по отношение на осветителните тела. Те трябва да бъдат ефективни, тоест, да осигуряват нужното количество светлина, разпределена правилно в желаната посока. Желателно е да бъдат икономични, но по възможност и с изискан дизайн. E-osvetlenie. eu, ви предлага фасадно лед осветление, покриващо всички изисквания по отношение на визия и функционалност.

С какво е различно?

Фасадните осветителни тела се различават значително от другите видове осветители, особено от стандартните интериорни. Те служат за реализиране на различни цели – осветяване на входове, дворни пътеки и алеи, а също и за ефектни светлинни инсталации, чрез които да се подчертае архитектурната стойност на здания с историческо и функционално значение – търговски обекти, паметници на културата, административни сгради и т.н.

Като източник на светлина, фасадните осветители са много различни. Днес най-предпочитано е LED фасадното осветление, защото осигурява максимална рентабилност на финансовата инвестиция. Има изключително дълъг работен живот, а същевременно е с най-малко изисквания по отношение на консумативи и поддръжка.

Лед светлината е икономично решение. Независимо дали ще заложите на прожектор, лампа тип плафон или на тяло с вградени диоди, консумацията на електрическа енергия ще бъде символична. Това ви позволява да реализирате една мащабна светлинна инсталация, без сметките ви за ток да набъбнат.

При избора на LED фасадно осветление, е необходимо да се вземе предвид конструкцията на самото тяло и начините на монтиране. Когато се използват различен брой компоненти, е добре визията им да бъде тематично свързана. Комбинацията от няколко различни вида фасадни тела би могла да бъде супер удачна, ако дизайнът им принадлежи към една и съща серия.

Задължително е да се използват осветители спрямо тяхното предназначение. В никакъв случай не е удачно използването на обикновени лампи за осветяване на открити пространства. Фасадните светлоизточници са с по-висок IP рейтинг от интериорните, защото корпусът им е защитен от проникване на влага, прах и твърди частици. Те са проектирани да работят безпроблемно при всякакви метеорологични условия и големи температурни амплитуди.

Виж още...


© 2014-2021 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart