ᐉ Промишлено осветление, LED камбана на топ цени — E-Osvetlenie


Ред:Тази категория на фирмения ни сайт e-osvetlenie. еu, е предназначена за нашите бизнес клиенти. Обектите, принадлежащи към сферата на промишлеността имат значително по-високи изисквания към източниците на изкуствена светлина. Телата тип промишлено осветление, предлагани от нас са с високо качество и на изгодна цена. Отговарят на всички нормативни изисквания и международни стандарти.

С какво се различават от класическите?

Промишлените LED осветители са натоварени с много повече изисквания от страна на ползвателите, касаещи техните технически параметри, работни възможности и устойчивост на неблагоприятни условия. Дори по големина, дизайн и начин на монтиране, те са коренно различни. Немислимо е да се приспособи един битов осветител за работа в една натоварена индустриална зона.

Основно изискване към индустриалното осветление, е светлоизточниците да имат максимална ударо, прахо и влаго защита. Наличието на такава е обозначена с абревиатурата IP. За осветителите, подходящи за промишлени обекти степента на защита трябва да бъде поне IP65, а в болшинството случаи, дори по-висока – IP67.

Корпусът на лед индустриалните осветители се нуждае от надеждна защита, защото често в промишлените обекти те са поставени в условия на висока влажност и дори директно намокряне. Добре известно е, че електроуредите не могат да се използват в условия на висока влажност, ако не са правилно обезопасени, съобразно нормативната уредба.

Освен влагата, и прахът е фактор за безпроблемната работа на лед индустриалните тела. Техният рейтинг отново следва да показва невъзможност за проникване на твърди частици и прах в корпуса на светлинния източник. Промишлените лампи често са херметически затворени и капсуловани, така че навлизането на вода и твърди частици в тях да е абсолютно невъзможно.

Индустриалните светлоизточници от типа LED камбана, са най-често използвани в производствени предприятия, халета, цехове, авто-сервизи, складови помещения и т.н. Светодиодните лампи от въпросния вид имат капацитет да издържат на изключително високо натоварване. Температурната им устойчивост се движи в много широк диапазон, а освен това са и устойчиви на удар и вибрации.

Важен фактор при подбора на индустриални лед осветители, е тяхната способност да работят без проблем при различни смущения и колебания в захранването. Подложено на интензивно натоварване, осветлението за промишлеността понякога се налага да работи без прекъсване в продължение на 24 часа и повече.

Ние препоръчваме да замените стандартните луминисцентни тела в своя обект със светодиодни. Те са с минимална консумация на електричество, излъчвайки ярка светлина, близка до дневната. Лед осветлението навлиза масово в промишлените предприятия, заради дългия работен живот на осветителите и тяхната безопасност.

Поради минималните количества отделена топлина по време на работа, те са приети за пожаробезопасни. При работа не отделят вредни емисии в атмосферата, както и UV (ултравиолетова) и IR (инфрачервена) радиация. Led промишленото осветление, освен това позволява избор на цвят на светлината, както и регулиране на степента на осветеност.

Ние предлагаме продуктите на марката NVC. Те се отличават с изключително високо качество и се предлагат на разумна цена в нашия онлайн магазин. Експлоатационният им живот е 50 000 часа, а ъгълът на осветяване е 60º. Елегантният им дизайн ще допринесе за създаването на приятна работна среда в стопанисваното от вас предприятие.

Всеки модел осветител се предлага с гаранция и сертификат за качество. Артикулите, включени в категорията, са от серия LED камбана Astra, и са с различна мощност, варираща между: 60W, 100W, 150W и 200W.

Виж още...


© 2014-2021 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart