ᐉ Legrand - ключове и контакти Легранд на топ цени — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Legrand е френска компания, която разработва модерни компоненти и аксесоари за организацията на “интелигентен” дом, лесно разпознаваеми с характерният си естетичен отпечатък в дизайна. Производителят залага на класическата елегантност в нежни светли нюанси, която се вписва лесно във всеки интериор.

Преобразете помещението с няколко стилни детайла

Понякога недооценяваме дребните детайли в интериора, стремейки се да постигнем визуален ефект чрез основните акценти от обзавеждането. Продуктите с класата на марка Легранд са илюстрация на въздействието на незабележимите на пръв поглед интериорни елементи, които се отпечатват в съзнанието ни и променят концепцията на цялото пространство.

Красивите осветителни тела винаги ще изглеждат по-ефектно, придружени от също толкова атрактивни аксесоари за управлението им. Аксесоарите за електрификация са неделима част от модерният дом и променят интериорното пространство в по-голяма степен, отколкото смятаме, в положителен или негативен аспект, съобразно визията си.

E-osvetlenie предлага категория рамки, ключове и контакти Легранд, в която е включена и атрактивната серия Niloe. Декоративната им визия е красиво разнообразие за всеки интериорен стил. Тя се откроява чрез дискретни цветове и семпло излъчване, които все пак се оказват достатъчно атрактивни за различни решения в дизайна. Продуктите са прекрасен аксесоар за интериорни и открити площи, вписвайки се ефектно навсякъде, с красивият си вид и устойчивата към различни климатични условия конструкция.

Контакти и ключове Legrand са красивото липсващо звено за достъп до електричество, с което всеки проект за интериор придобива елегантна завършеност. Източниците на електрическа енергия са все по-икономични според актуалните стандарти, а продуктите на компанията се отличават и с впечатляващ френски стил. Селекцията в магазина представя богата гама продукти на много изгодни за електрифициращи компоненти с качеството на  Legrand цени.

Модерен прочит на електрическият ключ

Електрическият ключ преминава дълъг път, преди да приемат настоящата си форма. Устройството за стартиране, изключване или превключване на уреди и системи, задвижвани от електрическа верига, в опростеният си вариант е механизъм, функциониращ в две направления – подаване или прекъсване на електрозахранване. То е директно свързано с електропреносната мрежа и представлява детайл от няколко части: корпус с вградени контакти и бутон за механичен натиск.

Натискът върху бутонът на ключа задейства контактната система, която от своя страна подава сигнал към електрическата верига, съответно за включване/изключване на електроуред или конфигурация от уреди. Активността на този външно монтиран компонент се влияе единствено от ръчно управление и прекъсва при отсъствието на такова. Съвременните механизми от този тип се проектират в пластмаса и метал с красиви разцветки.

Какъв електрически ключ да изберем

Legrand ключове се открояват като функционален и стилен аксесоар за всяка стена. Те се изработват в готова за монтаж конфигурация, с подходяща рамка и крепежни елементи във всяка серия. Категорията на E-osvetlenie съдържа няколко разновидности на електрически ключ, проектирани съобразно нуждите на всеки тип електроинсталация.

В серията се откриват ключове тип бутон и механизъм, сериен и девиаторен. Моделът тип сериен представлява два механизма за включване/прекъсване на електрозахранване, обединени в общ корпус. Чрез него се контролира работата на два уреда (обикновено осветителни тела), които могат да се задействат едновременно или поотделно, от двата бутона.

С девиаторният ключ се осъществява контролът върху осветителна конфигурация от две места. За целта се монтират два ел. ключа от този тип през определена площ. Девиаторните модели са проектирани с три проводника, за разлика от стандартните електрифициращи компоненти.

Ключовете от серия Niloe са създадени с прецизност и внимание към детайлът, като естетичният дизайн е толкова важен, както и функционалността. Продуктите са в нюанс бял и крем. Към всеки ключ е предвидена и красива рамка, която фиксира допълнително механизмът и му придава декоративен вид.

Електрически контакт – задължителният компонент на всяка електроинсталация

Електрическият контакт е един от видимите компоненти в електроинсталация, с който се подава електрически ток, чрез връзка между щепселен накрайник и клеми от проводникови материали. Корпусът на контактът е от материал с изолационни свойства, издръжлив на нагряване и отклонения в електрическата дъга.

Ел. контакти Legrand са създадени в стандартен тип Шуко, с двуполюсно гнездо с 15 мм. дълбочина, напрежение 220 – 230 V и заряд 10-16 A. Моделът е стандарт за токоподаващи компоненти в България и голям брой европейски държави, като е предназначен за открита, полускрита и скрита инсталация. Модерните Legrand контакти са продукти за открит монтаж, които се отличават с ефектен дизайн в няколко разцветки.

Класическият контакт Шуко е с корпус от пластмаса и тоководещи клеми от месинг или мед. Контакти Легранд са продукт от висококачествена полимерна пластмаса (полипропилен) – твърд и еластичен материал с висока устойчивост на нагряване (над100°C), химични вещества, механично въздействие и температурни амплитуди (0-100°C).

Селекцията ни представя модели с едно и две гнезда, в красив бял и кремав нюанс. В нея се откриват един от най-достъпните за контакти Легранд цени на родният пазар, а  двугнездните контакти се доставят с подарък - декоративна рамка.

Освен електрификационни части на френската компания, магазинът представя и декоративни рамки за Легранд контакт и ключ, за едномодулна и многомодулна инсталация, проектирани с френска елегантност и отлична функционалност. В разделът се открива рамка за 1-5 модулни електрически компоненти, в характерната за серията бяла и кремава разцветка. Изключително изгодните за марка Легранд цени са друго предимство на категорията ни, което потребителите трудно подминават равнодушно.

Виж още...


© 2014-2022 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart