ᐉ EL BI - Ел Би контакти и ключове — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:От настоящия раздел на E-osvetlenie. eu имате възможност да се снабдите с необходимите ви ключове и контакти, възползвайки се от изгодните цени и високото качество на продуктите с марка El Bi. В категорията са представени продукти от двете елитни серии на този производител – ALSU и ZENA. Възползвайте се от възможността да пазарувате лесно и изгодно от нашия онлайн магазин.

За Марката

Новата гама ElBi контакти и ключове за осветление са с гарантирано качество, изработени от екологично чисти съвременни материали по модерна технология. ELBI Electric & Lighting е компания, предлагаща пълния спектър от електрически материали, аксесоари, промишлени и декоративни осветителни тела, както и консумативите, нужни за техния монтаж и работа.

Компанията присъства дълги години на българския пазар чрез своето фирмено подразделение „Бул-Лайтинг” ООД, което е изключителен дистрибутор на продуктите  LB Light за България. Основна цел на фирмата е да се стане първият избор на българския потребител при закупуване на електрическа и осветителна техника и продукти.

Компанията „Бул Лайтинг” ЕООД е сформирана като съвместно предприятие с EL-BI Electrik Turkey, внасящо и разпространяващо електрически продукти и аксесоари на родния пазар. През 2005 г. е създадена нова компания под името "ELBI Electric & Lighting SRL". Макар правата върху името да са прехвърлени, връзката с EL-BI Electrik (сега част от групата ABB) продължава и до днес, като един от основните доставчици на електро консумативи.

ELBI Electric & Lighting SRL е независима от EL-BI Electrik Turkey, като последната е 100% интегрирана в шведската група ABB AG от края на 2016 г. Споделяме тази ключова информация, за да уверим своите клиенти, че залагайки на продуктите на бранда, те купуват не турски, а изцяло шведски разработки, отговарящи на утвърдените международни стандарти за качество и безопасност.

Асортимент

Асортиментът от електроконсумативи, представен в раздела включва две от основните серии Ел Би контакти и ключове - ALSU и ZENA. От каталога ни можете да си изберете информационни розетки, нужни за съединяване и захранване на комуникационна техника, включително телефонни линии, интернет протоколи, тв и сателитна техника, и др.

В случай че са ви нужни захранващи елементи за електрическите уреди в дома ви, препоръчваме да спрете избора си на надеждните ЕЛБИ контакти. Те се отличават с елегантен дизайн и модерни разцветки, съвместими със съвременния интериор. Предназначени са външен монтаж посредством винтове. Разполагат с обезопасителни капаци и имат степен на защита IP 44.

Девиаторните и димиращи ключове на марката, ви позволяват да управлявате осветлението в своето жилище по максимално удобен за вас начин. Можете да избирате между двойни и единични ключове със задържащ режим на работа, без светлинна индикация. Те са отново с улеснен външен монтаж посредством винтове. Предимството им е, че не се налага вкопаване в стена.

Можете да изградите своята ел инсталация по всяко време, включително след напълно завършени ремонтни и строителни дейности. Както захранващите контакти ЕЛБИ, и ключовете имат степен на защита IP 44, което позволява да се монтират на открито, при условие, че ще се ползват на места, където няма да бъдат подложени на директно омокряне и висока степен на запрашаване.

От този раздел имате възможност да се снабдите още с: димиращи регулатори и регулиращи устройства за вентилатори, както и със стълбищни и звънчеви бутони, и декоративни рамки за ключовете и контактите на престижната марка.

Виж още...


© 2014-2023 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart