Сигнални лампиРед:Широка гама светодиодни сигнални лампи на достъпни цени на марката Schneider Electric предлага тази категория на онлайн магазин e-osvetlenie.eu. Лампите се предлагат в няколко варианта - ⌀22 и 30 мм с метална или пластмасова основа, както и пригодени за работа в сурова среда. Ще ви предложим отново продукти с безупречно качество, отговарящи на високите изисквания за качество и безопасност.

Характеристики

Включените в каталога ни сигнални лампи са представени в различни цветове на светене – синьо, червено, зелено, жълто и бяло. Представляват еднокомпонентен светлинен блок с LED източник на светлина. Свързването им става посредством самозатягащи се клеми, <= 2 x 1.5 mm² с кабелен накрайник.

Захранването на такъв вид сигнална лампа е посредством интегрален трансформатор 1,2 VA 6 V с номинално захранващо напрежение 400 V AC при 50/60 Hz.Серията сигнални светлини Harmony на Schneider Electric представляват светлинни блокове, предлагащи надеждност и сигурност там, където тези характеристики са най-търсени.

Сред най-важните им предимства е неразривността на тяхната конструкция. Предлагат се под формата на напълно завършено тяло/блок в комплект със светодиодния източник на светлина. Конструкцията им е лека и лесна за инсталиране и конфигуриране. Лесно се свалят и могат да се регулират.

Голяма част от контактните блокове на марката са изработени от безопасни материали, които са екологично по-благоприятни от болшинството алтернативни решения. Много по-безопасни като отпадъчен продукт след края на експлоатационния им живот. Това ги прави масово приложими, съобразно високите изисквания, касаещи опазването на околната среда.

Различните артикули имат различна степен на влаго и прахоустойчивост. Лампите класифицирани с IP20 са защитени от проникване на твърди частици с големина до 12мм. Имат стандартна устойчивост на вибрации 5 gn (f = 2 ... 500 Hz), съответстваща на европейската директива IEC 60068-2-6 и удароустойчивост до 30 / 50gn в зависимост от продължителността на въздействие.

Отговарят на директивите за качество и безопасност: EN / IEC 60947-1, 60947-5-1 & 60947-5-4 и UL 508 и CSA C22.2 No 14.

Приложение

Сигналните светлинни индикатори имат за цел да покажат, че е налице електрическо захранване, както и че устройството, към което са оборудвани работи. Можем да ги видим вградени в контролния блок на бойлери, електрически печки и в почти всички битови уреди. Индикаторите първоначално са използвали лампички с нажежаема жичка или неонови. Днес основно се използват LED източници на светлина.

Лампите със сигнална функция на Шнайдер имат редица предимства. Те са издръжливи, конструирани за най-тежки условия на работа. Освен това са гъвкави и с компактна модулна конструкция, осигуряващи простота на конструиране на различните електрически схеми. Светодионите индикаторни лампи са част от гамата електро компоненти, сред които бутони с възвратна пружина, светещи бутони, аварийни стоп бутони тип гъба, превключватели и др.

В нашия каталог ще намерите богата гама електроматериали с безупречно качество и изгодна цена. Работим единствено с продукцията на водещи производители, сред които Шнайдер Електрик е най-широко застъпена марка. Нашият магазин ви осигурява удобно и лесно пазаруване на необходимите ел компоненти, без значение в коя част на страната се намирате.

Предлагаме коректност и съдействие за правилния избор. На разположение сме да отговорим на всички въпроси на своите клиенти, касаещи предлаганите стоки и техните характеристики. Поръчките се обработват и доставят в минимален срок в цялата страна.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart