ᐉ Стопяеми предпазители на топ цени, стопяем предпазител — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Знаем, че електроматериалите са от изключително значение за функционирането на електроуред, двигател, и други задвижващи елементи, тъй като малките детайли организират ефективното и безопасно преминаване на ток в електрическа верига. Безопасността в нея е осигурена основно от детайлите, които прекъсват токозахранването, чрез отваряне контактите на ел.верига. Това се случва, когато е регистрирано прекалено повишаване на електронапрежение, или опасното късо съединение – протичане на токове по непредвидено трасе, заради нарушена изолация на проводник, което може да причини сериозен токов инцидент.

Познатият в битовото електропотребление стопяем предпазител, наричан още бушон, е доста често използван като защитен компонент за електрифицираща мрежа. Той е конструиран от метална жичка, обгърната от корпус – стъклен/керамичен.

Жичката регистрира големината на протичащото електричество и при прекалено повишени стойности от номиналните за конкретната мрежа, тя реагира със стапянето си, след което контактната система на веригата се отваря временно. Този тип предпазител е невъзстановяем след изгаряне. Основните му характеристики са номинален капацитет и изключвателна способност.

Предпазители и аксесоари към тях в E-osvetlenie

Магазинът ни предлага няколко категории стопяеми предпазители: високомощни, витлови и цилиндрични, проектирани за нуждите на електрически. вериги с разнообразно приложение – битови или промишлени. Към уредите са налични и всички монтажни детайли: пластмасови държачи-гнезда 10A за панелен монтаж, капачки (Е27, Е33 и др.), основи за предно и задно монтиране, и бакелитова основа с капацитет 25A-63A.

Предпазителите за битови електропреносни мрежи са по-маломощни, в диапазонът 2A-63A. Керамичните витлови носачи са предназначени за интериорни ел. инсталации. Цилиндричните модели от керамика/стъкло са прекрасен избор и за инсталиране в открити пространства: те работят отлично при температури -60°C - +85°C. Функциите им се осъществяват за по-малко от 0,5 сек.

Високомощните прекъсвачи са механизми за високи номинални токове – 80A-125A, както и демонстрират по-висока реактивност при изключване – 120 kA. Те също се предлагат заедно с прилежащите им компоненти за монтиране в системата.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart