Бутони



Ред:







Широка гама ел бутони ще откриете в каталога ни с електроматериали и апаратура. Бутонът е важна част от електрическата верига, намиращ приложение не само в промишлени зони и слаботокови системи, но и в бита. За да можем да гарантираме на 100% качеството и безопасността на тази група компоненти, ние заложихме изцяло на продукцията на лидера в областта Schneider Electric.

Видове и функция

Бутоните, както и ключовете служат за прекъсване на електрическата верига. Посредством натискане на бутон, най-често се включват и изключват устройства и апаратура. Посредством бутон е възможно да се управлява не само една, но и две, три и повече вериги. Бутонно управление се изгражда навсякъде, където е нужно включване/изключване на веригата посредством прекъсвач.

В електротехниката прекъсвачът е електрически компонент, който може да създаде или прекъсне електрическа верига, прекъсвайки тока или отклонявайки го от един проводник към друг. Механизмът на превключвателя премахва / възстановява проводящия път в захранена верига. Бутонът може да се управлява ръчно, както и посредством чувствителен елемент за налягане, температура или поток.

Превключвателят е възможно да има един, а също и по-голям набор от контакти, които да работят едновременно, последователно или периодично, редувайки се през един. Превключвателите във високомощните вериги трябва да работят бързо, за да предотвратят създаването на разрушителна дъга. Понякога имат специални функции, помагащи за бързото прекъсване на силен ток.

Множество задвижващи механизми се използват за ръчни операции, както и за разпознаване на позиция, ниво, температура и поток. Бутоните се предлагат в различни форми и функции – задържащи и незадържащи за монтаж с резба, игрални, промишлени, кобилични ключове, пуш-бутони, плъзгащи и клавишни превключватели, тотал стоп варианти, краен превключвател, контактен блок и други.

Високият клас електрически бутони на Schneider Electric от серията Harmony са еталон за оперативна ефикасност и ефективност. Те осигуряват стабилно, безопасно, ергономично и лесно управление на машини и производствени линии. Освен това, в контекста на IoT, Harmony включва интелигентни, свързани продукти, които събират и обработват данни, позволявайки на потребителите да вземат информирани решения.

В каталога ни ще откриете огромен избор от Push-бутони, превключватели, контролни светлини, рамки и аварийно спиране, проектирани да покрият болшинството индустриални приложения. Продуктите на Schneider Electric са достъпни в метални и пластмасови версии. Серията Harmony покрива на 100% изискванията за здравина, безопасност и простота.

Модулната гама Harmony XB4 от 22 мм метални контролни и сигнални устройства съчетава простота на инсталиране, ефективност, модерен дизайн, гъвкавост и здравина. Тези характеристики ѝ позволяват да отговори на високите изисквания на голяма част от индустриалните приложения. В нашия магазин електроматериалите са с безупречно качество и на възможно най-достъпна цена.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart