Пакетни превключвателиРед:Богата гама еднополюсни, дву-полюсни и три-полюсни пакетни превключватели с марка Schneider Electric представя тази категория на онлайн магазин E-osvetlenie.eu. Те намират широко приложение в индустрията, сградната автоматизация и машиностроенето, където изискванията по отношение на ефективност и безопасност са най-високи. Асортиментът ни покрива всички критерии за качество и безопасна работа.

Характеристики и свойства

Работата на един пакетен превключвател се състои основно в пускане, спиране, превключване и промяна на скоростта на електрически вериги и електродвигатели. Проектирани са да изпълнят многократни превключващи операции както в главни, така и в разпределителни вериги.

Използват се също за управление на на осветление, вентилация, като моторни превключватели за директен старт на монофазни или трифазни двигатели, реверсивни превключватели и при управление в схема звезда-триъгълник. Като брой позиции превключвателите ни биват дву и четири-позиционни плюс позиция 0 при болшинството разработки. Трипозиционните по схемата 1-0-2 могат да се използват за превключване от нормално към резервно захранване.

Основните изисквания към този вид електроапартура включват висока изключвателна способност, устойчивост на електрическо натоварване и механични въздействия, и компактност на габаритните и монтажните размери. Проектират се с различен капацитет на натоварване, вариращ в диапазон от 10 до 100 А.

Индустриалните релета с позиция 0-1-2 за силово нисковолтово оборудване могат да се използват за неавтоматично превключване на веригите за променливо напрежение до 400 V и честота 50 Hz. Сред приложенията им е да послужат и като главни прекъсвачи, групови превключватели, за управление на еднофазно и трифазно електрическо задвижване, комутация на управляващи вериги, сигнализация, в измерителни вериги и т.н.

Устройствaтa, предлагани от нас са разработени изцяло в съответствие с изискванията на IEC/EN 60947-5-1. Schneider Electric е марка, наложила се навсякъде по света, благодарение на своя стремеж да създава иновативни разработки, осигуряващи не само дълготрайност и пълна безопасност на инсталациите, но и максимално опростен дизайн, улесняващ инсталирането и използването.

Продуктите ни се предлагат с гаранция за качество и се доставят до всяка точка на страната. Предлагаме бърза обработка на заявките и доставка в минимални срокове.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart