ᐉ Висящи — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Чрез фирмения си уеб сайт за осветителни тела онлайн, ние от Е-осветление ви представяме превъзходната си колекция от полилеи и пендели. Осветители с атрактивен дизайн, безупречно качество и приложение във всеки дом и всеки интериор - вярваме, че нашите предложения ще се окажат точно това, което сте търсили до момента. Възможността да закупите осветителя онлайн, е предимство, от което едва ли ще се откажете.

Характеристики и приложение

Основен представител на висящите осветителни тела, са именно полилеят и пенделът. Те са универсални осветители за таван, като двете разновидности се отличават основно по своята форма и брой източници на светлина – електрически крушки. Докато полилеите са многокомпонентни тела с разчупен дизайн, то пенделите са по-семпли като конструкция и използват само един брой ел крушка.

Полилеят е незаменимо допълнение към интериора на по-представителни помещения – холове, трапезарии, всекидневни, а пенделът е незаменим аксесоар при обзавеждането на кухни, антрета, спални и детски стаи. Характерно за двата вида осветителни тела, е свойството им да се спускат на известно разстояние от тавана. За разлика от плафоните, те се нуждаят от известно пространство.

Как да изберете подходящия модел?

Висящите осветители – полилеи и пендели имат редица изисквания към пространството, в което ще бъдат използвани, с които е нужно да се съобразите. Както вече споменахме, важно е височината на тавана да позволява използването на такъв осветител. Ако стените в жилището ви са със стандартната в момента височина, то уверете се, че полилеят няма да бъде поставен на място, където ще пречи на свободното преминаване.

Спускайки се ниско, пенделът ще осветява по-малка част от стаята, а светлината ще бъде концентрирана в една точка. Това може да се окаже проблем в стаите, в които изкуственото осветление играе важна роля за изпълнение на рутинните дейности, например готвене, писане на домашни и четене. В този случай е добре да добавите и друг светлинен източник – лампион или стенни аплици.

Разглеждайки страхотната ни колекция от пендели и полилеи, ще забележите, че различните артикули принадлежат към различни стилове. Разполагаме с изделия с класически и дори винтидж дизайн, както и с много модерни решения, подходящи за всеки по-разчупен жилищен интериор. Важно е да изберете модела, който най-добре се вписва в околната обстановка. Визуалната съвместимост с мебелировката е задължителна.

Ако сте от по-пестеливите хора, ще бъдете щастливи да научите, че изделията от настоящия раздел могат да работят с всички разновидности на енергоспестяващата крушка. Нужно е само да изберете лампите съобразно цолажа на фасунга на осветителя. Имаме и чудесни LED дизайни, вписващи се перфектно в модерния жилищен интериор. Цените ни са съобразени с възможностите на всички групи потребители.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart