ᐉ Лампиони и Настолни лампи — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Осветлението е толкова важен “организатор” на интериора, колкото и мебелите. Мощните източници на светлина подобряват качеството на всяка дейност, променят оптически пространствените  и дори нюансите на цветовата гама в помещение и притежават трудно постижимото качество на декоративен детайл. Размерът, дизайнът и материалите на изработка са основните характеристики на осветително тяло. Височината и диаметърът на лампа повлияват сериозно и степента на осветяване.

Категорията ни включва огромно разнообразие лампиони и настолни лампи, изключително подходящи за локално осветление в офис и работна зона, спалня, хотелско помещение или интериор на развлекателно заведение. Модерните дизайнерски концепции са разнообразни и представят няколко стила в интериорното и градинско осветление – от класически трапецовиден абажур до оригинални дизайнерски форми, вдъхновени от геометрични фигури или природни елементи.

Всички те спадат към класификацията на стоящите конструкции. Затова и са особено предпочитан избор за настолна лампа или лампион – декоративен акцент за гостна. Материалите са висококачествен метал, дърво, стъкло и текстил, комбинирани в ефектни визуални конфигурации. Всеки продукт притежава сертификат за защита от пръски вода или цялостно намокряне. Параметрите на цокъл и пределна допустима мощност на крушка са отбелязани от производителя.

Лампион

Високите лампиони са търсен декоративен акцент за обширни пространства. Продуктите ни предоставят пространство за една или няколко осветителни крушки, с обозначена максимална мощност. Повечето от тях имат корпус с височина над метър. Диаметърът, който определя обхватът на осветяване, се различава според дизайнът на абажура. Селекцията ни включва овални, кръгли и класически ретро абажури, изградени от отделни плоскости, поръбени с кант.

Съчетанието на дърво и стъкло е предпочитано при ретро моделите, тъй като им придава нужното автентично и уютно излъчване. Абажурите от плат са в светли и тъмни нюанси, подчертани от лъскавият блясък или крепонова текстура на тъканта – най-често използваните похвати за текстилна декорация. Разцветките са решаващият щрих от дизайнът им. Корпусът на лампионите е от неръждаем и устойчив хром. Допустимият брой осветителни тела, мощността им и типът цокъл се различават при отделните предложения.

Настолни лампи

Стоящата настолна лампа е необходима винаги и като практичен елемент от обзавеждането, те присъстват в почти всяко помещение. Няколко оригинални осветителни акцента от този тип могат преобразяват пространствените измерения и атмосферата в интериор.

Селекцията ни представя дизайнерски лампи в ретро стил с красив стъклен абажур, цветна геометрична конструкция, обемни сферични стоящи аплици и модели с флорални мотиви. Най-актуалните разработки също са представени от интересни визуални конструкции в прозрачни, едноцветни и многоцветни преливащи нюанси. Изберете оптималният стилов акцент, според дизайнът, типът цокъл и критериите за максимална яркост на крушка!

Виж още...


© 2014-2022 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart