ПолилеиРед:Въпреки огромния брой физически магазини за полилеи, ние смятаме, че имаме с какво да спечелим вашето внимание. Благодарение на фирмения ни онлайн магазин за осветление, можете да закупите чудесно осветително тяло, възползвайки се от многобройните предимства на онлайн пазаруването. Продукти с отлично качество, дело на утвърдени производители и на ексклузивна цена, ви очакват в богатия ни каталог.

Как да изберете подходящия модел?

Независимо дали търсите осветително тяло, което да освети и краси предверието, или пък нещо, способно придаде изискан стил на трапезарията, на хола и на кухнята, полилеят е универсално решение. Днес тази група осветителни тела предлагат широка гама от дизайни и стилове – от модернистични до класически и с ретро визия.

Изборът на полилеи за хол, спалня, кухня, трапезария и коридор, е колкото лесен, толкова и сложен. Задачата не се изчерпва с това просто да вземете полилея, който се вписва идеално в представите ви за красиво и практично. Има редица други фактори, с които трябва да се съобразите, включително размер, начин на светене, вид източник на светлина, възможност за димиране и т.н.

За да ви помогнем да стесните избора, ето отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с покупката на полилей, включително касаещи по-високите и по-ниските цени на изделията. Относно цената, е важно да уточним, че тя обикновено е атестат за качество при тази група продукти. Ако държите да получите най-доброто, то отделете малко повече средства. Повярвайте, заслужава си.

Освен стила, трите водещи фактора при избора на висящи полилеи от онлайн каталог са: размер, посока на излъчване на светлината и контрол (димиране). Спирайки се на твърде голям, както и на прекалено малък модел, ще създадете диспропорции в облика на конкретното жилищно пространство.

По отношение на размера е важно да съобразите не само големината на конструкцията на полилея, но и дължината на металното тяло (тръба/верига), която го държи на различно отстояние от тавана. В стая със стандартна височина на стените, един масивен и ниско спускащ се полилей с кристали ще „обсеби” цялото помещение. Да, той неизбежно ще се превърне в акцент на интериора, но в този случай - не в добрия смисъл на думата.

Масивните кристални полилеи, особено онези с многобройни висулки и сложна геометрия, са идеално решение за по-големи представителни помещения с високи тавани. Ако изберете пък нещо, твърде малко, то ще бъде обезличено от обзавеждането в стаята. По-малките и семпли конструкции при висящите осветителни тела са подходящи предимно за антрета и коридори, където мебелировката е скромна и семпла.

Чудесен начин да определите идеалния размер на полилея е следният: Измерете дължината и ширината на помещението в метри; Съберете сбора от двете цифри; Полученият сбор ще ви покаже какъв трябва да бъде диаметърът в сантиметри на идеалния за въпросната стая полилей, независимо от неговите дизайн и цена.

Също така е необходимо да се уверите, че светлината, която излъчват предпочитаните от вас  винтидж или модерни полилеи, не е твърде ярка. Няма нищо по-лошо от това да седиш на масата в трапезарията, а отблясъците на ярката крушка да са насочени директно в лицето ти. В каква посока отива светлината? Дали лампите са скрити или открити? Ако лампите са открити, трябва да помислите за добавяне на димер, чрез който за да контролирате светлинния поток.

След като сте обърнали внимание на факторите размер, сила на светене и посока на светлинния поток, е необходимо да определите и какъв стил трябва да има осветителят. Пазарът днес, в това число и нашият електронен магазин за полилеи предлага невероятни решения във всеки от предпочитаните дизайни – класически, модерни и ретро.

Не само формата, но и покритието на конструкцията ще ви подскаже към кой дизайнерски стил принадлежи даден полилей за хол, например. Ако търсите нещо с по-модерна визия, фокусирайте се върху покритията от сатиниран никел и хром. Бронзовият финиш се среща предимно в изделията с преходен облик, взаимствали по нещо и от традиционните, и от модерните стилове.

Покритието на металната конструкция има значение и при избора на полилей за спалня, но тук по-важен е видът на плафониерата – тялото, където се намира източникът на светлина. Матираното, а не прозрачното стъкло е по-добрият вариант за тази стая. В спалнята искате светлината да е мека и приглушена, а не ярка и заслепяваща. Прозрачният дифузор е добър вариант , когато избирате полилей за кухня и за всекидневна.

Защо да изберете нашия онлайн магазин за покупката?

Вероятно и вие сте водени от девиза: „око да види – ръка да пипне”, но когато се касае за покупка на осветително тяло, нашите евтини полилеи онлайн са много по-удачно решение. Няма да ви се налага да правите компромис с качеството за сметка на цената, защото изделията ни са с първокласно качество, създадени с много вкус от утвърдени производители на осветителни тела.

Вместо да обикаляте безкрайно големите търговски вериги, можете в удобно за вас време да разгледате чудесната ни колекция от авангардни и класически кристални полилеи на супер изгодни цени. В каталога ни ще откриете идеалния полилей за хол, спалня и коридор, отново на цени, по-изгодни от тези в други магазини. Можем да предложим и подходящите за новия ви осветител лампи, включително икономичните LED източници на светлина.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart