ᐉ Пендели на топ цени, пендел за кухня, хол, спалня — E-Osvetlenie


Ред:Типичният класически пендел е компактен, но с масивна и солидна конструкция. Корпусът му обхваща достатъчно голям периметър, за да е открояващ се интериорен детайл. Изпъквайки сред останалото обзавеждане, осветителното тяло с голям диаметър превръща светлината в основен акцент. То излъчва лумени в широк обхват, озарявайки и най-труднодостъпните зони в помещение.

Пенделите – функции

Силната и ярка изкуствена светлина е необходима във всяка дейност и разведрява приятно обстановката. Пречупването и разпространението й се променя в голяма степен от големината, формата и цветът на абажура, ограждащ източниците на осветление във всяка спалня, хол или кухня.

Затова големината е търсено качество в такъв тип осветително тяло – с колкото по-широк диаметър е пенделът, толкова по-добра работа върши, разпространявайки светлината в по-голям периметър. Поради тази причина, за интериор с по-голяма площ често се предпочита корпус с няколко абажура. Материалът на изработка е важен не само за устойчивостта. Големият корпус се превръща в акцент, а ефектните комбинациите от стъкло и метал създават декоративен акцент. 

Категорията ни представя красиви пендели, продукт на комбинации от няколко вида материали. Сред тях се откриват прекрасни визуални решения за всеки интериор. Представени са единични корпуси или съчетание от няколко осветителни уреда в елегантни форми и линии преобразява всяко помещение в модерен интериор. Ъгълът и диаметърът на осветяване при всеки продукт е проектиран чрез компютърна симулация и адаптиран към различната квадратура и концепция на интериорно помещение. 

Пенделът при нас е габаритен, но изискан. Дизайнът му е стилен и разнообразен, подходящ за всякакви интериорни изисквания. Кръг, овал, трапец или форма на обикновена осветителна крушка – всяко пространство открива подходящо декоративно осветление сред разнообразието ни от решения. Общата характеристика между продуктите е висящата конструкция.

Селекцията ни предлага осветителни тела с единичен абажур или няколко отделни абажура, прикрепени към метален корпус, които са ефектна дизайнерска конфигурация. Материалът и цветът на абажурите е основен фактор за обхватът и яркостта на светлината, която разпространяват поставените в тях крушки/лампи. Противно на очакванията, плътният и солиден материал често е по-мощен дифузьор на лумени.

Значението на материалите на изработка

Предимството на ярката и широкообхватна осветеност – характеристика на повечето продукти в каталога, е подчертано от красотата и практичността на суровините, участвали в изработката им. Текстилът е красиво и оригинално решение за пенделите в интериорно обзавеждане. В селекцията ни го откриваме като абажур в разнообразна текстури, форми и цветове. 

Прозрачните мрежести модели разкриват осветителното тяло и впечатляват със стил – правилното съчетание на разцветка и форма на лампа може да преобрази помещението изцяло. Няколко прозрачни абажура - висящи или поддържани от метален държач, създават интересен и стилен акцент, който приковава погледите, отклонявайки ги от всякакви визуални дефекти. 

Моделите от този вид са най-подходящите пендели за кухня. Помещението за приготвяне на храната изисква безупречно мощен и ярък източник на светлина, а няколко осветителни тела ви карат да забравите, че денонощието има и тъмни часове. Друго привлекателно решение е текстилната материя със ситни гънки в стил “крепон”, решена в светли и тъмни нюанси. Различните нюанси и диаметър повлияват атмосферата и променят размерите на пространството оптически. 

Дърво, метални сплави и стъкло – красота за гостната

Категорията ни разполага и с прекрасни изработки с луксозен вид и ефектен дизайнерски замисъл. Концепциите от метална сплав и стъкло съчетават блестяща повърхност с прозрачната деликатност на стъклото, което им придава вид на изключително атрактивни мини полилеи.

Стъклените компоненти са с вид на прекрасни кристални висулки. Те и блестящият метал създават невероятно красив контраст с включена електрическа лампа, когато прозрачната зона грейва в златистожълт нюанс. Разгледайте различните типове метали внимателно – всеки от тях постига различен визуален ефект.

Съчетанията от стъкло и дърво са красива модерна компилация от автентичност и уют. Те присъстват в каталога ни с непрозрачна матирана повърхност в светъл или тъмен цвят, следвайки формата на класическа крушка. Подходящо решение за спалня или зона от офис пространството, те не се отличават с широк периметър на осветяване и като комбинация от няколко такива лампи.

Селекцията ни предлага много достъпни за пендели цени, като предимство към първокласната им изработка. Продуктите се предлагат с различни параметри на цокъл и допустима мощност на крушка. Подберете най-подходящият вариант за интериора във вашата кухня, спалня или хол!

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart