Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

LED крушки и лампиФилтрирай по категория

Покажи:
Ред:

Важен артикул в продуктовата ни гама представлява светодиодното осветление. Това е причината, тук в E-osvetlenie. еu да обособим специален раздел, включващ всички видове LED крушки, нужни за оборудване на различните видове осветителни тела. При нас ще намерите единствено продукти с безупречно качество, дело на утвърдени производители.

Защо да заложите на тях?

Причините да се насочите към този вид осветление не са никак малко. На първо място можем да посочим най-важният аргумент за всеки потребител в страната ни, а и навсякъде по света – финансовата рентабилност. Ако все още не сте го направили, то значи е време да подмените лампите в дома си с енергийно ефективни лед крушки.

Предвид факта, че поне около 40% от електричеството се консумира от осветителните тела, ще ви бъде важно да научите, че с лампите тип светодиод можете да намалите разходите с цели 70-80%. Една лед крушка разходва минимално количество електроенергия, за да генерира същото количество светлина, каквото излъчва лампата с нажежаема жичка.

Дори като консуматив икономичните лед крушки са на много по-изгодни цени. Макар цената им да е по-висока от тази на стандартните лампи с нажежаема жичка и газоразрядните, в дългосрочен план те са едно финансово рентабилно решение, защото имат изключително дълъг работен живот. Работният им цикъл се движи в диапазона 50 000 часа, достигайки до 100 000 за някои модели.

Инвестирайки известна сума пари в различен брой лед крушки за дома, вие си спестявате последващи разходи за подмяна и поддръжка. В същото време намалявате драстично сметките си електричество, а наред с това получавате възможност да управлявате ефективно осветлението в отделните помещения на своето жилище.

С допълнителни компоненти за управление и съответните ключове за регулиране на осветлението, светлината, излъчвана от светодиодните лампи може да се намалява и увеличава, т.нар. димиране. Така ще постигнете онази степен на осветеност, която ви е нужна в момента.

Когато говорим за електрически консуматори, не бива да пренебрегваме и фактора безопасност. По отношение на безопасността, нашите качествени лед крушки нямат аналог. Самата технология е екологично съобразна. По време на светене лампите не отделят въглеродни емисии и UV и IR радиация. За своята работа те не използват живак.

Липсва и трептението при запалване, характерно за луминисцентните осветителни тела, предизвикващо проблеми със зрението и главоболия. Всъщност, впечатляваща е скоростта на светване при всички видове лед лампи – 0.02 секунди. Някои модели осветители, като спотовете например, използват вграден регулатор за постепенно достигане на максимална степен на светене.

Светодиодната технология позволи да се създават всевъзможни светлинни проекти в интериорното осветление, каквито бяха немислими с класическите източници на светлина. С луните и лентите тип светодиод могат да се осветяват мебели и други компоненти от обзавеждането.

Тази възможност се дължи на факта, че стандартните и цветни лед крушки отделят минимално количество топлина по време на работа. Те са пожаробезопасни и неспособни да нанесат поражения върху различните елементи на интериора. Грозните потъмнели петна около осветителя по стени и тавани вече няма да ви притесняват.

Ако сте решили да изградите една перфектна светлинна инсталация с led луни, ние ще ви предложим подходящите лед лампи за всички разновидности на достъпна цена. Луните за вграждане са едно ефектно решение за осветяване на различните функционални зони в кухнята и банята. Подредени над бар плотове и други работни участъци, с тях се постига идеален синхрон между основното и акцентното осветление.

Какво ви предлагаме?

Ние сме водещ магазин за осветителни тела, и като такъв, сме задължени да предложим и адекватно разнообразие от светлинни източници – крушки. Разнообразието от LED лампи в каталога ни е огромно. Доставяме модели с всякакъв размер на цокъла – G4 и G9, G5.3 и GU10, Е14 и Е27. Цветните ни лампи покриват почти целия спектър – жълти, червени, зелени, оранжеви и сини.

Лампите ни включват също рефлекторни и сензорни модели, излъчващи топла бяла насочена светлина. За качеството на продуктите говорят красноречиво имената на техните производители. Утвърдени марки като Horoz, Philips, Osram и NVC са представени чрез своите най-нови технологични разработки.

Всяка лед лампа, закупена от нашия онлайн магазин се предлага с гаранция и сертификат за качество. Наред с богата гама първокласни светодиодни лампи, ние ви предлагаме и максимално удобен начин на пазаруване. Онлайн покупката на електрическа крушка не е каприз или ненужна прищявка, а необходимост, стига да държиш да имаш винаги най-доброто.

При колебания относно избора на продукт и всякакви въпроси, екипът ни е готов да ви съдейства с информация и полезни насоки.