ᐉ Електрически лампи и крушки, ел лампа, цветна крушка — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:За всяко осветително тяло, закупено от нашия онлайн магазин, ще ви бъдат нужни и съответните електрически крушки. Така нареченият светлоизточник има огромно значение за качеството и ефективността на светлината, затова ние от e-osvetlenie.eu, ви предлагаме първокласни продукти, представящи всички използвани днес технологии при лампите.

Защо е важно да ги изберете внимателно?

Докато ролята на осветителното тяло е по-скоро декоративна, то крушката е факторът, определящ степента на осветеност, начина на разпределяне на светлинния лъч и дори сметките за електрическа енергия. Независимо на какъв вид осветители ще заложите, важно е да ги оборудвате с лампи, които са не само съвместими, но и ефективни в задачата да осветят конкретното пространство, било то помещение или двор.

Ние препоръчваме на своите клиенти да залагат винаги на качествения продукт. Крушките с нажежаема жичка си остават най-масово използвани в нашата страна, и ние съответно ги предлагаме. Те са предпочитани, заради ниската им цена, но съгласете се, че цената може да се окаже солиден разход в дългосрочен план, поради нуждата от честата им подмяна и по-високите сметки за ток.

Използвайки нискокачествени крушки, с каквито е залят българския пазар, вие се оказвате без надежден източник на светлина. Никога не знаете колко дълго ще свети един такъв компонент, а и по какъв начин ще прекъсне своята работа. Крушките от класическия вид се повреждат изведнъж, без да дават индикации за проблеми в своята работа.

Понякога краят на работния им цикъл е придружен от силен гърмеж при светване на осветлението, а също и от счупване на стъкления балон. В случай че са монтирани в осветители от отворен тип – полилеи, пендели, работни лампи без предпазител, счупването на балона на електрическата лампа може да причини нараняване, както и да активира изключване на предпазителя (бушон) за захранването.

Какво ви предлагаме?

Настоящият раздел представлява главна категория, в която са събрани всички видове ел крушки, предлагани в нашия онлайн магазин. Категорията би могла да се разглежда като отправна точка към останалите подраздели, където крушките са селектирани по вид и предназначение, както следва:

  • LED лампи FILAMENT
  • HID лампи и управление
  • ЛЕД ленти
  • ЛЕД тръби
  • Халогени
  • Флуоресцентно осветление
  • Авто-осветление

Наред с огромното разнообразие от класически вариации на крушката, при нас ще намерите и специални разноцветни модели. Приложението на светодиодната цветна крушка е все по-голямо, заради свойството ѝ да предлага мека, приглушена светлина в разнообразие от топли нюанси. Идеално решение за нощни лампи и за създаване на нетрадиционни светлинни ефекти.

На особен интерес се радват всички разновидности на LED източниците на светлина. Можем да предложим енергийно ефективни лед крушки за всички осветителни тела тип битови. Тръбите са нужен консуматив за офис осветителите от вида панел, който можете да закупите допълнително спрямо силата на светене и размера на пурата.

Малко вероятно е да ви се наложи да замените този вид светлоизточници скоро след пускане на осветителното тяло в експлоатация. За лед лампите можем да кажем, че са най-устойчиви и надеждни, а освен това са и най-икономични. Работният им живот варира между 50 000 и 100 000 часа, а освен това те най-малко се влияят от колебания в напрежението.

Всяка крушка, присъстваща в каталога ни отговаря на международните стандарти и изисквания за качество и безопасност. Предлагаме последните технологични разработки на водещи производители, сред които: Philips, Osram, NVC, DLight  и Horoz. Продуктите са придружени от сертификат за качество и гаранция.

Ако смятате, че покупката на ел крушка от онлайн магазин е неудачно решение, то определено грешите. На първо място, крушките са част от продуктовото ни предлагане, за да може всеки осветител от каталлога ни да бъде предоставен в напълно окомплектован и готов за работа вариант. В случай че се колебаете кой модел да изберете, нашите консултанти ще ви насочат към подходящите и финансово рентабилни решения.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart