Електроразпределителни таблаФилтрирай по категория

Ред:Ел. разпределителни табла:  KAEDRA , PRAGMA , АпартаментниPVC ТаблаМетални табла IP65Консумативи.

Цялата възможна гама електроразпределителни табла на едно място. Това ще откриете в тази основна категория на електронен магазин e-osvetlenie. eu. От различен тип, с различно предназначение, големина и материали, таблата ни могат да се използват в частни къщи и апартаменти, както и в търговски обекти, офис сгради, производствени предприятия и изобщо във всяка сфера на съвременната инфраструктура.

Видове и характеристики

Магазинът ни предлага най-масово приложимите видове ел табла за дома на достъпни цени, както и метални кутии, проектирани за широкомащабни електрически инсталации в големи жилищни сгради, промишлени предприятия и др. Тази категория включва различни по вид и предназначение разработки, обособени в различни подкатегории спрямо съответните им характеристики:

  • Апартаментни;
  • Метални за външен монтаж;
  • Табла Kaedra и Pragma;
  • PVC с монтажна плоча;
  • Консумативи.

Спрямо защитата на корпуса му, едно ел табло е приложимо на открито и в затворено пространство, без опасност от директно намокряне и големи температурни амплитуди. Съоръженията с минимална влагоустойчивост са обикновено апартаментните ел табла за дома. Предлаганите от нас варианти са два – за скрит и открит монтаж. Монтират се в обособено място в сградата, така че да осигурят достъп до измервателния уред на потреблението.

От каталога ни можете да изберете ел табло на изгодна цена от вида:

Апартаментни

Таблата за апартаменти, ккато и всички останали служат за прием и разпределение на електрическата енергия към обособена точка/отделно жилище. Те имат и защитна функция срещу пренатоварване и къси съединения посредством един или няколко автоматични предпазители. При подаване на по-висока / по-ниска от допустимата мощност, предпазителят прекъсва електрозахранването на битовите консуматори и електроапаратура.

Спрямо условията на околната среда можете да изберете апартаментно ел табло за вграждане или вариант за открито монтиране. Таблата тип модул на Schneider Electric, включени в каталога ни са едни от най-добрите разработки на съвременния пазар.Характеристиките им са оптимизирани специално за жилищните сгради, имат естетичен дизайн и защитават от токов удар, пожар, късо съединение, претоварване или дефектни електроуреди и от гръмотевици.

Метални

Металните ел табла за външен монтаж включват малки кутии, монтирани на стена и големи стоящи шкафове, предназначени за по-крупни приложения. Спрямо особеностите на средата, в която се използват, могат да бъдат от ламаринени листове или неръждаема стомана. И двата варианта имат базова влаго и прахозащита.

Кутиите от ламаринени листове са влагозащитени със степен IP65. Те имат прахово положено антикорозионно покритие, което придава естетическа стойност на ел инсталацията и позволява да се удължи живота на съоръжението. Кутиите от неръждаема стомана са специално произведени за обекти с високи изисквания и среда с висока корозивност.

Металното ел табло за външен монтаж по изискване е снабдено с механизъм (ключалка) за заключване на вратата. Така се ограничава достъпа на външни лица до електрическата инсталация. Други части на оборудването са: метална монтажна плоча за апаратурата, капак за входно-изходните кабели, заземителна шпилка и уплътнения. Добавя се нужния брой автоматични предпазители.

Серии KAEDRA и PRAGMA

Двете серии на Шнайдер Електрик – KAEDRA и PRAGMA съчетават перфектно ергономичен дизайн, естетика и здравина. Ел табло от всяка от двете серии осигурява лесно инсталиране и максимална гъвкавост за ползвателя. Проектирани и разработени специално за обществени и жилищни сгради от висок клас.

Модулните кутии разполагат с нужните защити, характерни за съоръженията, предназначени за монтиране на открито. Предлагат се с пълния набор крепежни елементи и аксесоари. Таблата от гамата Kaedra  са устойчиви на външни въздействия със степен на защита IP65 и IK09. Дават множество възможности за свързване, включително на: модулни устройства за защита и управление, немодулна комутационна апаратура и индустриални щепсели и контакти.

PVC кутии

Пластмасовите ни електрически табла са на марката ELBI. Предлагат се в различни размери, а цената им е невероятно изгодна. Това е вероятно най-подходящото ел табло за къща, което може спокойно да се монтира на открито. Влагоустойчивият ABS корпус е със степен на защита IP 65 и IK10 - GWT до 650 градуса Целзий.

Структурата и дизайнът им отговарят на изискванията за безопасност при използване в жилищни, комерсиални и индустриални зони. Предлагат се с галванизирана монтажна плоча 1мм и монтажна скоба за стенно укрепване. Материалите, от които са изработени отговарят на изискванията за безопасност и не съдържат халогени. Температурният диапазон на използване е от -25 до + 60 градуса.

Предлагаме висококачествени съоръжения на достъпни цени

Магазинът ни предлага висок клас продукти, сред които най-внимателно са подбрани електроматериалите и електрическата апаратура. Ако ви е нужно качествено разпределително табло, отговарящо на всички съвременни изисквания за качество и безопасност, точно това ще намерите в продуктовия ни каталог.

Разпределителните електрически модули, които ще ви предложим са дело на водещи производители като ELBI, ELMARK и Schneider Electric. Категорията съдържа и всички необходими консумативи и аксесоари – изолатори, нулеви и DIN шини, редови клеми, щуцери и гребени.

Продуктите ни притежават нужните сертификати за качество и безопасност и се предлагат със съответната гаранция. Ние сме коректен търговец, осигуряващ съдействие във всеки етап от покупката, включително предлагаме изчерпателна информация относно продуктите и техните характеристики. Обработваме и доставяме поръчаните артикули в минимален срок. При големи поръчки, осигуряваме напълно безплатна доставка в цялата страна.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart