ᐉ Апартаментни табла на топ цена, ел табло за апартамент Шнайдер — E-Osvetlenie


Ред:Предстои да се нанесете в ново жилище, и едно от многото неща, които са ви нужни е висококачествено и надеждно ел табло за апартамент, по възможност наизгодна цена? Точно това ще откриете в този раздел на електронен магазин e-osvetlenie.eu. Таблата, предлагани от нас са дело на водещи производители, по-познати с търговските марки Makel и Schneider Electric.

Приложение и технически характеристики

Предназначението на всяко апартаментно табло е да пренасочи електрическата енергия към дадено жилище. Всеки отделен потребител на електричество е задължен да изгради собствена електроинсталация, от която ще се захранват битовите уреди и всички останали консуматори в дома.

Казано по-просто, отделното ел табло, в случая апартаментно е отправната точка на вътрешната ел инсталация. То изпълнява редица функции, сред които: разпределяне, управление, измерване на електрическата енергия и защитата на инсталацията, заедно със свързваните към нея уреди и съоръжения.

Предвид непрекъснато нарастващия брой електрически консуматори, използвани от домакинствата, е почти неизбежно, и дори задължително изграждането на нова битова инсталация не само в новопостроени и ремонтирани апартаменти, но и в останалите обекти – еднофамилни къщи, търговски обекти, офиси, хотели и т.н.

Параметрите на инсталацията трябва да отговарят точно на нуждите на домакинството. Таблото и неговите елементи следва да гарантират напълно безопасно електроподаване, без спадове и пренапрежение. В случай на претоварване, веригата бива прекъсната от наличните автоматични прекъсвачи (бушони). Същите тези бушони се използват и за прекъсване на електрозахранването на жилището в случай на ремонти и екстремни/аварийни ситуации.

Предлаганите от нас апартаментни табла са предназначени за скрит и външен монтаж, като начинът на монтиране се избира индивидуално спрямо условия, предпочитания и възможности. Както продуктите на Makel, така и разработките на Шнайдер Електрик постигат най-високо ниво на ефективност, комбинирана с модерен и елегантен дизайн.

Защитата е ключов фактор за тяхната работа. Таблата на Schneider Electric например представляват модулна пластмасова кутия, в която се инсталират автоматичните предпазители и все по-често използваните в модерното строителство дефектнотокови защити. При инсталирането на индивидуално ел табло за апартамент разпределението се обособява на отделни токови кръгове.

Задължително е всеки токов кръг да бъде свързан на отделен предпазител. Така в случай на токови удари и пренапрежение ще се изключва само натоварената верига, докато уредите, свързани в други кръгове ще продължат да се захранват от ел инсталацията. По този начин се улеснява установяването на неизправности, свързани с отделни битови консуматори и инсталации.

Защо да изберете нашите продукти?

Основна причина да изберете апартаментно ел табло от каталога ни, наред с изгодната цена, е максималната безопасност и сигурност, осигурявани от нашите разработки. Таблата с марка Шнайдер са се доказали като най-ефективни и безопасни на съвременния пазар. Техните огнеупорни и удароустойчиви кутии са проектирани да издържат на голямо натоварване за изключително дълъг период от време.

Същевременно дизайнът им дава максимално удобство в процес на изграждане и работа с тях. Кутиите са устойчиви не само на механични въздействия (удар), но и на влага. Степента на защита от проникване на болшинството модели (за скрит и открит монтаж) е IP40. Също така са с изключително висока устойчивост на нагряване и горене - до 650 °С.

Макар и рядко използвани на открито, представените в каталога ни ел табла от типа апартаментни са с много широк диапазон на работна температура. Безопасността на електрическата мрежа е гарантирана при температури от - 5 до + 60 °C. Таблата Makel и Schneider Electric отговарят на международните стандарти за качество и безопасност IEC 60670-1-24 и IEC 60695-2-10.

Богатият избор от модулни кутии за сградни инсталации в каталога ни е още една причина да се доверите на нашия онлайн магазин. Можем да предложим подходящо решение за по-малки по площ и за изключително големи жилища с голям брой токови кръгове.

Ще ви предложим апартаментно табло с размери, отговарящи на вашите изисквания, като броят на автоматичните прекъсвачи би могъл да варира от 2 до 4, 6, 8, 12, 16, 24 или 36. Конструкцията по избор би могла да бъде с прозрачна или с непрозрачна бяла/черна врата. За оптимално удобство в процес на обслужване, ъгълът на отваряне на предния капак е 150 °.

Наред с последно поколение апартаментно табло Шнайдер или Макел, ние ще ви предоставим и всички необходими елементи за свързване, монтаж и захранване. Таблото, което ще получите от нас представлява комплект от нужните механизми – DIN шина за закрепване на автоматични предпазители и нулева клема.

И двете разновидности – за скрит и външен монтаж се отличават с елегантен и семпъл дизайн. Модулите не отнемат значително пространство от сградната инсталация на жилищните блокове, дори напротив. С най-новите решения е възможно да се обособи лесно отправната точка на електрозахранването, която в същото време ще се впише идеално към вътрешната архитектура на на сградата, независимо дали е ново или старо строителство.

И последно, но не по важност – цената винаги е фактор при избора, включително когато се касае за довършителните елементи, каквото е електрозахранването. Магазинът ни ще ви достави висок клас апартаментно табло на ексклузивна цена, проектирано и произведено съобразно най-високите изисквания за безопасна и дългосрочна работа.

Имаме готовност да ви съдействаме да изберете подходящия вариант за вашите нужди, предпочитания и бюджет.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart