LED осветителни телаФилтрирай по категория

Ред:Колекцията ни от лед осветителни тела е способна да впечатли дори скептиците и хората с най-високи изисквания по отношение на дизайн, качество и производителност на светлинните източници. В този раздел на магазин за осветителни тела E-osvetlenie  ще намерите всички съвременни вариации на светодиодните осветители, на цени, които трудно ще намерите на други места.

Какво съдържа категорията

Намирате се в главната категория, включващи всички видове съвременни LED осветителни тела. От нея можете да се насочите към подраздел, съдържащ осветителите, които ви интересуват. На практика това е главният портал, който ще ви отведе към специално обособените по групи секции.

Отделните групи продукти, поставени под общото наименование LED осветление са с различно предназначение. Някои от тях са подходящи за различните жилищни стаи, докато други са проектирани специално за осветяване на работни пространства, за декорация на дворове и басейни. Предлагаме дори улични лампи, интегрирани към светодиодната технология.

Осветителите ни принадлежат към следните подгрупи:

За дома

Жилищният интериор, и конкретно изкуствената светлина в отделните помещения все по-често е решена с различни по вид светодиоди. Нашето лед осветление за дома представлява огромно разнообразие от продукти. Ще ви предложим богат избор от лунички за вграждане в стени, тавани и мебели. Предлагаме изобилие от дизайни, за да помогнем на всеки свой клиент да реализира уникалния си светлинен проект.

Едно от помещенията с най-много изисквания по отношение на светлината е банята. Ето защо сме се погрижили да подберем разнообразно по вид, форма и принцип на работа лед осветление за баня. С луничките ни ще можете да обособите отделни функционални зони, както и да подчертаете чара на красивото си обзавеждане.

Плафоните, панелите и специалните лампи със защита, са също вид LED осветление за баня, за което може би е разумно да помислите. Те могат да бъдат основен източник на светлина, който е дискретно и прецизно допълван от луните. Влагоустойчивият корпус на осветителите за банята е със степен на защита IP21 и IP44.

Кухните в съвременните жилища също залагат основно на светлината от светодиодни източници. Можем да ви предложим идеалното за вашите нужди LED осветление за кухня на разумна цена. С разнообразието от компоненти бихте могли да осветите кухненските мебели, за да им придадете допълнително очарование.

Плотовете, мивката и другите части от обзавеждането ще осигурят изключителна прецизност и удобство, ако ги осветите с мебелните или със стенните и таванни луни. Разполагаме и с подходящо лед осветление за хол, което може да послужи както за основен, така и за допълнителен източник на светлина в представителното помещение.

За бизнес и обществени обекти

Освен богат избор от качествено LED осветление за дома, каталогът ни предлага и такова за местата с по-специфично предназначение. Асортиментът ни включва офис и промишлени осветители. Разполагаме и с аварийни табели за големите търговски обекти и сгради с концентрация на голям поток от хора – гари, летища, спортни съоръжения, болници, училища и т.н.

Предлагането при нас обхваща целият асортимент от осветителни тела, базирани на светодиодната технология. Промишленото LED осветление за таван отговаря на всички нормативни уредби за качество и безопасност. Осветлението в обекта ви ще осигури приятна атмосфера и здравословна среда за служителите на вашата компания.

Телата тип фасадни осветители отново покриват един широк спектър от продукти. Разполагаме с плафони, фенери и компактни лампи, с които е възможно да се създадат уникални светлинни инсталации. Осветлението за фасади изпълнява две ключови функции – то служи за осветяване на пространството около сградата, а също и за подчертаване на отделни елементи от нейната архитектура.

Защо светлината от светодиоден източник няма алтернатива в момента?

Предимствата на осветлението със светодиоди (полупроводникови елементи) не са никак малко. Ако изобщо можем да изтъкнем техен недостатък, то той засяга единствено отражението на светлината върху зрението. В момента по отстраняване на този проблем се работи усилено от страна на производители и учени.

Полупроводниковата технология няма аналог по отношение на понижаване на финансовите разходи за осветяване на помещения и открити пространства. Лед лампите консумират до 8 пъти по-малко електроенергия от стандартната крушка с нажежаема жичка, около 3 пъти по-малко от луминисцентните лампи и 2 пъти по-малко от енергоспестяващите.

Предвид минималната топлина, отделяна по време на работа, препоръчваме да използвате някои от различните видове LED осветителни тела за таван от продуктовата ни гама, в случай че сте решили да положите вид таванна декорация. Окачените тавани и таванните плоскости по принцип, не е желателно да се използват за основа на елементи, използващи обикновени крушки с нажежаема жичка, поради риск от пожълтяване и деформация.

Възможността за осветяване на отделни зони в различни цветове е още един плюс на въпросната технология. В зависимост от подбора на светлинните източници, на различни места е възможно да се осигури мека и приглушена светлина, а на други – по-ярка, нужна за изпълнение на специфични операции с максимална прецизност.

Предлаганите в специализирания ни магазин за лед осветление цени със сигурност ще ви направят впечатление. Бързаме да уточним, че зад тях стоят изделия с безупречно качество, дълъг работен живот и безупречен дизайн. Предлагаме продукти на водещи производители, сред които: Horoz, Makel, NVC и Rabalux. Всеки артикул е придружен от сертификат за съответствие с международните стандарти и с гаранция.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart