Фасадни осветителни телаРед:Чрез нашия Фасадни осветителни тела каталог, ние от E-osvetlenie ви даваме достъп до богат асортимент от светлинни източници, с помощта на които ще осветите по идеален начин не само вътрешните пространства в дома си, но и откритите площи, свързани с него. Изкуственото осветление има преди всичко практична функция, защото ни позволява виждаме ясно дори дребни детайли от околната обстановка през тъмната част от денонощието.

Предназначение

Основна задача пред електрическото фасадно осветление е да послужи за осветяване на конкретни участъци от откритите дворни площи. Нашите модерни осветители са насочени преди всичко към собствениците на еднофамилни къщи и вили. Дворното пространство следва да бъде добре осветено през нощта с цел осигуряване на максимална безопасност.

Включените в каталога ни фасадни лампи са предназначени да осветяват входовете на къщи и други постройки. Когато някой позвъни на вратата ви през тъмната част от денонощието, вие ще можете да видите ясно лицето му. Като цяло осветлението е важен фактор за сигурността. Добре осветеният отвън дом отблъсква крадци и вандали. За целта е препоръчително осветителните тела за фасада да са със здрав, удароустойчив корпус, за да не могат да бъдат умишлено повредени.

Качественото фасадно осветление на къща обезпечава сигурността на нейните обитатели по още един начин. Добре осветените алеи, площадки и други архитектурни елементи ви позволяват да преминавате спокойно, без никакъв риск от инциденти. В случай че дворът ви не е допълнително осветен от уличното осветление, е нужно да помислите за една по-мащабна светлинна инсталация, покриваща всички зони, по които понякога се налага да преминавате.

Как да изберете?

Докато в стаите на жилището си можете да си позволите по-слабо и меко осветление, то за откритите пространства са ви нужни мощни светлинни източници, които обаче да бъдат разположени така, че да не заслепяват. Това не е съвсем проста задача, тъй като светлинният лъч трябва да бъде насочен директно към участъка, нуждаещ се от осветяване.

Препоръчително е да се използват осветители тип прожектор, които да бъдат разположени по-високо върху фасадата. Така светлината ще пада косо, но въпреки това ще покрива един значителен по площ периметър. Фасадните плафони са удачно решение предимно за осветяване на входове, веранди и други функционални зони на екстериора.

Редно е да помислите и за енергийната ефективност на осветлението за фасада. Оставяйки двора си тъмен през по-голямата част от нощта, вие се оказвате уязвими пред крадци и вандали. Постоянно светещите лампи, от друга страна ще се отразят на сметките ви за електричество.

Едно рентабилно решение са сензорно управляваните LED осветители. Сензорите реагират на топлина или на движение. Така, регистрирайки присъствие на движещи се обекти, или такива с температура по-висока от тази на околната среда, фасадната лампа ще се включи автоматично. След определен период, тя отново автоматично ще се изключи, в случай че липсват факторите, необходими за поддържането ѝ в режим на работа.

LED прожекторите със сензорно управление се използват все по-осезаемо за осветяване на дворове в частни домове. Светодиодът е най-икономичният светлинен източник за момента, консумирайки около 80% по-малко електроенергия от обикновените крушки с нажежаема жичка, и около 60 - 70% по-малко от халогенните. Тази група осветителни тела са и с най-голям брой работни цикли, позволявайки да се намалят и разходите за поддръжка на фасадното осветление.

Защо да се доверите на нас за покупката

Като специализиран онлайн магазин за осветителни тела, ние сме предпочитани от голям процент от купувачите, заради удобния начин на предлагане на стоките. Факторът време и удобство ни прави идеална алтернатива на физическите магазини. Ние сме достъпни в цялата страна, което е важно за хората от отдалечените региони, където липсва адекватно предлагане.

Качеството на предлаганите от нас фасадни осветителни тела е изключително високо. Всеки артикул от колекцията ни отговаря на високите международни стандарти за качество и безопасност. Предлагаме изделия на водещи марки като: DLight, Horoz, NVC, Prezent и Rabalux. Колекцията ни включва осветители с разнообразен дизайн – класически, винтидж и модерни.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart