СпотовеФилтрирай по категория

Ред:Е-osvetlenie.eu е идеалното място за покупка на всякакви видове осветяващи елементи – за дома, за заведението, за офиса и за голямата бизнес сграда. Важна част от асортимента ни са и модерните в момента спот осветителни тела. Те нямат аналог, когато искаме светлината да е фокусирана в една точка. Продуктите от тази гама са отново с отлично качество и изящен дизайн.

Характеристики и предимства

Спот насоченото осветление се настанява трайно в домашния интериор. Осветителите от въпросния вид доскоро бяха смятани за подходящи единствено в нощни увеселителни заведения, в офиси и представителни помещения. Днес производителите предлагат разнообразие от решения за интериора на всяко жилищно помещение.

Насочващото спот осветление има за цел да постави акцент върху конкретни, малки по площ участъци или определени обекти в дадено помещение. Характерно за този вид осветител е подвижната част на корпуса му, позволяваща да се създаде насочващ лъч светлина върху конкретен интериорен компонент – мебел, декорация, растение и т.н.

Все по-често собствениците на жилища решават да заменят амбиентното осветление с една или няколко спот лампи. Осветлението, което наричаме амбиентно, притежава свойството да бъде меко, ненатрапчиво и да предразполага към отпускане. Точно такова е и акцентиращото, когато се използва правилно.

Неслучайно съществуват модели със специално предназначение – спотове за хол, за спалня, за кухня и т.н. Както дизайнът, така и начинът на монтиране на осветителя е от значение дали той ще се впише добре в околната обстановка и дали ще изпълни правилно своето предназначение. Специалистите съветват в спалнята да се използват по-семпли, а не многокомпоненти модели.

В големи по площ помещения могат да се създават прекрасни комбинации от стенни спотове и такива за таван. Така стаята ще бъде оптимално осветена, но същевременно ще се избегнат ярките натрапчиви отблясъци, характерни за други видове осветители. В същото време ще е възможно едновременно светлината да се насочи в няколко посоки. Това ще създаде една приятна разчупеност на интериора.

Причините да заложите на спотове за осветление на конкретна стая или на целия си дом не са никак малко. Предимство на насочващите лампи е, че те се движат в ниския ценови клас, а в същото време са изключително стилни като визия и предлагат деликатна осветеност на вътрешното пространство.

Монтажът на осветителни тела спот е максимално прост и лесен. Начинът на укрепване на уреда – върху стена или таван трябва да бъде определен предварително. За да улесним намирането на подходящия за вашия дом модел, ние сме разделили тази група продукти на две отделни подкатегории спрямо тяхното предназначение  - за стени и тавани.

Невероятно достъпната за един качествен спот цена при нас, ви позволява да създадете перфектната светлинна инсталация. В никакъв случай не се ограничавайте само с един компонент, когато е нужно да осветите едно голямо по площ помещение. Комбинирайте стенни и таванни модели от една серия, дайте воля на фантазията си, експериментирайте.

Насочващото осветление се използва с огромен успех в ресторанти, казина и барове, защото позволява да се създаде интимна, леко затъмнена обстановка, компенсирана от спот-лампите, фокусирани върху всяка от масите и другите кътчета за настаняване на гости.

Въпросното свойство притежават и модерните спотове за спалня. С тях фокусът може да се насочи към част от мебелировката, както и към картини на стената, като същевременно леглото остане в сянка, за да се осигури уютна, интимна атмосфера. За жилищните спални са удачни и двете разновидности на спотовете – стенните и за таван.

Едно от многобройните предимства на съвременните осветителни тела спотове е минималното пространство, което отнемат от помещението. Висящите модели са идеални за стаи, в които липсва достатъчна височина на тавана. Там, където не може да се постави полилей, спотът и плафонът са чудесно решение. Когато средствата не достигат, спотът е отново добра алтернатива на полилея.

Кухненските помещения в съвременния дом са ограничени откъм пространство. Това задължава обитателите на малки апартаменти да помислят добре за светлинния източник, който ще използват там. С чудесните ни спотове за кухня бихте могли да насочите светлината към местата, където тя е най-нужна – работни плотове, шкафове, мивки, маса и др.

В заключение ще ви пожелаем приятни и ползотворни мигове в категорията, приютила съвършената ни колекция от акцентиращи осветители. В избора на подходящата за вашия дом спот лампа, е удачно да съобразите нейното местоположение, броят на светещите елементи, големината и дизайнерската линия на модела. Цената в случая не е от особено значение, защото при нас тя е винаги изгодна, но никога за сметка на факторите - качество и функционалност.

Вижте всички осветителни тела в онлайн магазин E-Osvetlenie.eu.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart