Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Лунички звездно небеПокажи:
Ред:

Ефектните светлинни инсталации се настаниха не само в нощните заведения и различните представителни помещения, но и в жилищния интериор. Категория Луни тип „Звездно небе” на E-osvetlenie, ви дава възможност чрез специална светлинна инсталация да поканите звездите в дома си, за да не ви липсват вечер, когато си почивате на мекия диван.

Създайте собствено съзвездие у дома

Благодарение на новите разработки в интериорното осветление, днес е възможно създаването на уникални и спиращи дъха светлинни инсталации. Със специално предназначеното за създаване на звездно небе осветление, вие можете да изпълните собствен проект, включващ отделни съзвездия и цели галактики.

За изпълнението на подобен амбициозен проект ще ви бъдат нужни различен брой от нашите LED лунички. Светодиодите позволиха реализирането на най-разнообразни експерименти с изкуственото интериорно осветление. Превъзхождайки в редица отношения лампите с нажежаема жичка, диодите нямат равни на себе си при решаването на по-сложни декоративни задачи.

Тъй като все още не могат да конкурират обикновените крушки по интензитет на светлинния лъч, лед луните не са удачен избор за основен източник на светлина, но за сметка на това изпълняват чудесно ролята на допълнително/акцентиращо осветление. Един превърнат в звездно небе таван носи невероятно спокойствие и приятно настроение.

Проекти с различни мащаби и сложност биха могли да се изпълнят ефективно чрез смесване на основните цветове, заложени при led крушките. Тъй като такава инсталация изисква вграждане на телата в различни носещи конструкции, е задължително да се използват именно лампи, които не отделят висока температура по време на работа.

Инсталацията се нуждае и от вградена система за управление, с помощта на която, дистанционно да се избира силата и цветовете на светене. Светлинните ефекти са най-добрият начин да се персонализира малкият изкуствен небосвод. Възможно е да се комбинират и различни видове тела, например такива, излъчващи мека дифузна луминисценция и други, насочващи светлината като прожектор.

За да създадете визуалната илюзия за звездно небе, ще трябва да заложите на осветителите, селектирани в настоящата категория. Ще забележите, че някои от тях имат малки кристални дюзи в края, благодарение на които се постига един невероятен реализъм на светлинната картина.

Имайте предвид, че подобен ефект може да се постигне само с използването на специална група оптични влакна, като към прожекционния модул, посредством дистанционно управление се свърже кабелен конектор. Свободните краища биват разпределени под конструкцията на окачения таван.

Всяка лед луна следва да бъде изведена навън през малък отвор в основата. По-силно въздействие ще се получи с обособяване на светлинно поле с голям брой диспергирани и сгъстяващи светлинни точки. Подобна свето-система не може да се изгради самостоятелно без нужните познания за свойствата на електрическата инсталация. Необходимо е реализирането на проекта да следва предварително изготвен прецизен план.

С нашите светодиодни лунички Звездно небе бихте могли да промените облика на всяка стая в дома си. Те са страхотно решение за хол, всекидневна и спалня, а също и за детски стаи и бани с по-авангарден интериор. Предлагаме продукти с високо качество, дело на утвърдени производители, сред които: DLight, ELBI и Horoz. Предлаганите цветове на телата са: античен месинг, антично червено, хром, матиран никел и класическо бяло.