ᐉ Лунички за таван на топ цени, осветителни тела луни за вграждане — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Предлагайки цялостни концепции за интериорно осветление, не можем да пренебрегнем и една специална група осветители, носещи артистичното име Луни. В E-osvetlenie.eu ще намерите богат избор от дизайни, форми, големини и принцип на работа. Можете да ги закупите онлайн, спестявайки си излишния разход на време, енергия и пари.

Предназначение и свойства

Нетрадиционните осветителни тела лунички принадлежат към категорията скрито осветление. За тях е характерно, че се вграждат в тавани, стени, мебели и интериорни конструкции, с цел да се създаде една изящна светлинна композиция. Често ще ги забележите да осветяват кухненския плот или кухненския остров, а също и мивката в банята, а защо не и лавицата, разположена над спалното легло?

Характерно за тях е, че работят със специален вид лампи, чиято форма на корпуса е съобразена с отвора на осветителя. Предимно са оборудвани с малки LED крушки, заради което често са наричани енергоспестяващи лунички. В зависимост от вида на източника на светлина, могат да светят ярко или в приглушени, меки нюанси.

На пазара, включително и при нас, се предлагат лунички на различна цена. Имайте предвид, че цената на дадено изделие често е показател за неговото качество. Въпреки че болшинството хора са склонни да спестят малко средства, особено създавайки по-мащабни светлинни проекти, ние съветваме да не правите компромис с качеството, защото подмяната на луните е доста по-сложна от тази на други осветители.

Какво трябва да знаете преди да изберете?

Една специфична отличителна черта на въпросната група осветители, е нуждата от предварително планиране на светлинната инсталация. Не можете да изградите осветление с лунички, когато ви хрумне, освен ако не става въпрос за вграждането им в мебели, което може да се случи по всяко време.

В случай, че са ви нужни лунички за вграждане за таван, предварително трябва да имате изготвен план на електрическата инсталация. Това е така, защото телата се свързват на отделни кръгове към електрическата мрежа, поради което изводите за тях трябва да се поставят преди полагане на мазилката/окачения таван.

Предлагаме специални лунички за окачен таван, които са с олекотен корпус, за да не натоварват излишно декоративната конструкция. Окачените тавани са един от малкото варианти, позволяващи към луните да се премине след приключване на строителните дейности.

Ако планирате да реновирате дадена стая и промените осветлението в нея, окачените таванни панели ще ви помогнат да скриете поставените, заради осветителите електрически проводници и изводи. Редно е да съобразите площта на помещението с броя луни за таван, които смятате да поставите в стаята. Твърде много лампи ще създадат усещане за претрупаност на интериора, докато малкото количество ще остави тъмни участъци.

С прецизно определен брой луни за вграждане можете да накарате част от мебелировката да оживее. Луните, както и LED лентите придават дълбочина на кухните и трапезариите, бивайки монтирани под хоризонталните плотове на секции, скринове и шкафове. Страхотен ефект ще получите ако ги разпръснете над мивката и кухненския термоплот.

Все по-често се среща и използването на лунички за баня. По този начин помещението се осветява оптимално и равномерно, но без натрапчивото присъствие, характерно за други видове осветителни тела. Бихте могли да ги разпределите симетрично из цялото помещение, а също и да ги фокусирате там, където нуждата от светлина е по-висока.

Специално създадените луни за баня имат влагоустойчив корпус, а металното им покритие е подбрано така, че корозионните процеси да не му повлияят дори след дълги години присъствие в мокрото помещение. Могат да се монтират в душ-секцията, била тя кабина или зона, преградена със стъклен параван, завеса и т.н.

Защо да изберете нашия магазин за покупката?

Причините да изберете не други, а именно предлаганите от нас осветителни тела луни, са много и най-различни. На първо място поставяме разнообразието от продукти, способно да отговори на различните потребителски изисквания и нужди. Луничките ни принадлежат към различни подвидове: с LED източник на светлина, мебелни, подвижни, статични и тип „Звездно небе”

Високото качество, модерният дизайн и разнообразието не са единственото, с което ще ви спечелим. Знаейки колко важно е да вместите проекта си в един скромен бюджет, ние сме се погрижили да предложим максимално изгодни за своите лампи лунички цени. Изделията са дело на утвърдени производители като: DLight, ELBI и Luxera.

Освен продукти от висок клас, ние ще ви предложим и експертна консултация, относно избора на модел луничка, съобразявайки се с квадратура, архитектурни особености и предназначение на конкретното помещение. Насреща сме и в случай че имате нужда от допълнителна информация, касаеща конкретен осветител. Доставяме изделията в цялата страна.

Виж още...


© 2014-2023 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart