ᐉ Аплици и Плафони — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:От тази секция на онлайн магазин Е-осветление можете да изберете най-оригиналните аплици и плафони за уютния си дом. Осветителните тела, съставящи страхотната ни колекция, се отличават с иновативен, но и функционален дизайн. Всеки артикул е изработен от висококачествени материали с елегантно излъчване. Монтажът и свързването им към ел инсталацията са максимално улеснени.

Защо са по-доброто решение?

Апликът и плафонът имат редица предимства пред класическото осветително тяло, особено пред полилея. Те са идеално решение за съвременния дом, тъй като стандартната височина на тавана в болшинството жилища не позволява използване на масивни висящи осветители. Дори когато има възможност в дадено помещение да се постави полилей, аплиците за стена могат да оптимизират светлината, изпълнявайки ролята на допълнителен светлинен източник.

С минималното си отстояние от повърхността, върху която е монтиран, плафонът се превръща в чудесна алтернатива на класическия полилей, в случай, че височината на тавана не дава възможност за друго решение. Този осветител може да се постави върху всякаква основа, включително на окачен таван, където приложението му е най-удачно.

Стенните аплици от друга страна, ви позволяват да създадете приятна атмосфера във всяко помещение. С тях е много лесно да се акцентира върху конкретни елементи от обзавеждането, като се използват за осветяване на картини, вази, мебели и изобщо почти всеки интериорен компонент.

Съвременните плафони и аплици могат да се използват с огромен успех във всяка жилищна стая. Ще ви предложим куп страхотни решения за хол и всекидневна, за спалня, за детска стая, за коридор и дори за кухнята. Невероятен ефект ще постигнете чрез комбиниране на различен брой от тази група осветители, като ги разположите на еднакво разстояние или на правилните стратегически места.

Какво ви предлагаме?

Ние сме перфектна алтернатива на многобройните физически магазини за осветителни тела, защото ви позволяваме да закупите изкуственото осветление за дома си изцяло по електронен път. Може би нямате време и желание да посещавате на място големите търговски обекти, а вероятно живеете в регион, в който предлагането е оскъдно?

При нас ще откриете апликът, който се вписва най-добре в интериорния стил на дома ви и плафонът, способен да отговори на високите ви изисквания по отношение на визия, функционалност и качество. Предлагаме продукти на утвърдени марки, като: ALFA, DLight, ESTO, Prezent и SLS.

Колекцията ни включва аплици, плафони и плафониери с разнообразен дизайн и цветове. Дизайнът на телата покрива всички търсени категории – класически, модерен и стандартен, а разцветките биват: бял, античен месинг, банан и бордо. Асортиментът ни се обновява непрекъснато, затова следете редовно новите попълнения в превъзходната ни колекция.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart