ᐉ LED тръби и пури на топ цени, ЛЕД труба и пура — E-Osvetlenie


Ред:Ако и вие сте осъзнали нуждата от по-ефективно, икономично и безопасно осветление, ние ви предлагаме да замените флуоресцентните тела с висококачествени LED пури, които тук в e-osvetlenie. eu ще ви предоставим на супер изгодни цени. Пурата е стандартен осветител в офиси, канцеларии, търговски обекти, административни, производствени и обществени сгради. Към тази група клиенти е насочена настоящата категория.

Особености и предимства

Все повече обекти с обществено значение преминават към подмяна на луминисцентното/ флуоресцентно/ осветление с лед тръби. Те са ефективен, и преди всичко икономичен източник на светлина. Свиването на разходите с тях касае не само консумацията на електрическа енергия, но и поддръжката. Има една съществена разлика в работата на двата типа тела.

Докато за нормалната работа на флуоресцентните тръби е нужно да се осигурят специални токоограничаващи устройства, пускови и стабилизиращи елементи (стартер и дросел), то пурите от типа светодиод са проектирани така, че да се захранват директно на 220V напрежение. Сами можете да сметнете колко по-скъпо е изграждането, ремонтът и поддръжката на подобна инсталация.

В случай че сте решени да преминете на светодиодно осветление, ще бъде нужно да премахнете цялата електроника от съществуващите монтажни тела преди да монтирате в тях новите LED пури. Ако сте смятали, че преминаването към нов източник на светлина ще изисква просто подмяната на пурите от единия вид с друг – грешите. Първоначалният ъпгрейд на осветлението трябва да се направи от електротехник.

Предимствата на една led пура в сравнение с тръбата от по-стария вид са огромни. На първо място е ниската консумация на електричество. Разходите за ток ще се свият с цели 50%, а да не говорим за средствата, които ще се икономисат от ремонтите и подмяната на тръбите, които вече са изчерпали заложения в тях работен живот.

По-дългият работен живот на съвременните лед пури е факт. Качествените разработки имат около 50 000 часа заложен цикъл на работа, което означава по-рядка подмяна на лампите. Тоест, първоначалната ви инвестиция ви осигурява един изключително дълъг период без никакви други разходи. За големи консуматори на осветление - болници, училища, администрации, това не е без значение.

Нещо важно, което трябва да вземете предвид при подмяната, в случай че искате да използвате старите панели, е размерът на пурите. Към момента са се утвърдили два типа размери на тръбите – T8 и T5, като най-масово използван е първият вид. Стандартните дължини при LED тръби Т8 са 60, 120 и 150 см. Налични са два класа на производство – клас А и клас Стандарт.

Другият вид - Т5 са по-малки като диаметър. Стандартите дължини при тях са същите – 60, 120 и 150 см. Разликата е, че основно се предлагат като модулна ЛЕД тръба с алуминиева основа. Алуминиевият корпус служи не само за укрепване на тялото, но и за по-доброто му охлаждане, което удължава значително живота на светодиодите.

Светодиодните тръбни лампи се различават помежду си и по начина на захранване. То може да бъде едностранно или двустранно. В първия случай фазата и нулата са от едната страна на пурата, а в другия фазата и нулата са от двете срещуположни страни. При тръбите с едностранно захранване фаза и нула са отбелязани с L и N от едната страна, докато двата пина отсреща служат само като държачи.

Какво предлагаме?

В каталога ни ще намерите лед пури на достъпни цени, включващи всички стандартни разновидности, включително с двустранно и едностранно захранване. Предлагаме високотехнологичните разработки на марката NVC, което само по себе си е гаранция за високо качество и ефективност на осветлението.

Заслужава си да инвестирате в една качествена LED тръба от висок клас, защото за момента няма друг светлинен източник, който да е едновременно енергийно ефективен, напълно безопасен (без живак, UV и IR излъчване), и пригоден за дългосрочна интензивна работа. Сложете край на трептящото излъчване на флуоресцентните лампи и неприятното жужене. Ние ще ви съдействаме за правилния избор.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart