Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Schneider Asfora

Как да направите Вашия избор за серия ASFORA:

  Може да изберете пълен комплект  
  Скрит монтаж - Контакт + Ключ сх.5 : Модул + Модул + Рамка                      +     +  

  Външен монтаж - двоен контакт:  Цокъл + Модул + Цокъл + Модул + Рамка

        +   +   +  + 
 

 

Този раздел на онлайн магазин e-osvetlenie.eu съдържа богата гама ключове и контакти Schneider Asfora на ексклузивна цена. Серията е способна да отговори на най-високите технически и естетически изисквания на взискателния потребител. За да ви улесним максимално в избора, сме предоставили примерни схеми за комбиниране на отделните елементи, напр. Контакт + ключ + рамка.

Характеристики и предимства

Серията Асфора се отличава с минималистичния си дизайн. Компактните инсталационни елементи са перфектно решение за дома, офиса и всяко представително помещение, предлагайки над 50 функции за комфорт и безопасност. С детайлите от гамата е възможно да управлявате ефективно енергийните разходи. За целта е нужно само да добавите съответните модули – димери, термостати и детектори за движение на марката.

Контактите и ключовете Schneider Asfora са изработени от здрав материал, благодарение на което са едно перфектно дългосрочно решение. Гладкото им покритие е изключително приятно на допир, но по-важното е, че е напълно предотвратено пожълтяването на белите компоненти с времето. Без значение от начините и средствата, използвани за тяхното почистване.

Имате на разположение 6 цвята на функционалните елементи, които можете да комбинирате по свой вкус с декоративни рамки в множество нюанси. Дискретното присъствие на електрическите ключове и контакти от серия Асфора Шнайдер допринася значително за стилния облик на всяко жилищно и бизнес помещение.

Комфортът е водещ аспект при разработката на всяка линия модули за управление и захранване. Всеки ключ със светлинна индикация, ви улеснява в тъмното и се грижи за вашата безопасност. Димерите са най-лесният начин да създадете приятна светлинна атмосфера и да пестите електрическа енергия. Ключовете за управление на щори пестят усилия и ви помагат да изградите един модерен дом от бъдещето.

Основно предимство на продуктите от серия Asfora е максимално улеснената и опростена инсталация. Модулите са оборудвани с безвинтови клеми за супер лесно свързване към електрическата инсталация. С палчетата за освобождаване и захващане на кабелите инсталирането е лесно като детска игра.

Входящите отвори позволяват кабелът да бъде свързан на точното място, но по-важно в случая е, че монтажните крачета са дълги и здрави, пригодени да устоят на множество монтажи и демонтажи. При контактите за скрит монтаж ще откриете устойчива на корозия метална монтажна рамка.

Наред с комфорта, безопасността е друг фактор, за който е помислено. Разглеждайки контактите от серия Шнайдер Асфора, препоръчваме да заложите на контактен излаз с капаче, за да защитите малките си деца. Специално за бани и помещения с висока влажност и запрашено, са разработени модели със степен на защита от проникване IP44.Покажи:
Ред: