Niloe Legrand

Как да направите Вашия избор за серия Legrand NILOE:

  Избирате механизъм и рамка                                             +  
За двойна, тройва или четворна комбинация                         +    +    +  
  Външен монтаж   +    +  

Niloe е серия механизми за изграждане ел. инсталацията на сгради открояващи се със стилен съвременен дизайн. 

Ключ и контакт за открита инсталация

E-osvetlenie представя пълна гама части за електрификация от серията на Легранд – Нилое, включваща ел.ключове и контакти за интериорно електрозахранване. В селекцията присъства ел. ключ-бутон, единичен ключ сх.1, двоен сериен, както и девиаторен модел. Предназначени са за няколко типа управление на осветителни тела – контрол на единична лампа (включване/изключване), на повече от един осветителен прибор и управление на един осветителен компонент от няколко позиции.

Токоподаващите контакти от серията са в едно- и двугнезден вариант. Те са стандарт Шуко, с двуполюсно гнездо с дълбочина 15 мм. и токов заряд 10-16 A. Контактните групи са изработени от високопроводима метална сплав, която осигурява бърза и надеждна електрическа връзка. Двугнездните модели са придружени с красива декоративна рамка, и са предназначени за монтаж в произволна позиция (хоризонтална и вертикална).

Ключовете и контактите са изработени от полипропилен – полимерна пластмаса, пригодена за работа в условия с широки температурни амплитуди, устойчива на нагряване и химични съединения. Те могат да регулирайте осветлението с едно движение, същевременно създавайки стилен интериор, с красиви аксесоари в тон с основната цветова гама! Нилое включва компоненти в бял и кремав нюанс, елегантни и атрактивни акценти за всеки тип интериор. Освен функционалните компоненти за електроподаване, в селекцията се предлагат и самостоятелни рамки с различен размер и разцветка, които са допълнителен фиксиращ и декоративен детайл.

Рамки за единичен механизъм и за конфигурация механизми

Категорията включва едномодулни и многомодулни рамкови ограничители, с капацитет до 5 електрифициращи детайла. Декоративната функция е определена от материалът и разцветката – пластмаса със сатенена и матова текстура, в няколко различни нюанса на бяло и кремаво.

Рамките реагират добре спрямо температурни амплитуди, прахови частици, пръстови отпечатъци и са устойчиви на почистващи препарати с концентриран химичен състав - прекрасен декоративен детайл за всяко обзавеждане. Филтрирай по категория

Ред:

© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart