ᐉ REALUX
Покажи:
Ред:
Няма налични продукти.

REALUX е регистрирана като собствена търговска марка на компания, основана на 05.05 1994 г., когато няколко фирми решават да обединят усилия за създаване на голяма фирма за производство и продажба на лампи за бита и промишлеността. Не след дълго компанията се утвърждава  като лидер в продажбите на лампи с нажежаема жичка на Балканския полуостров (България, Сърбия, Македония и Албания) . 
След успешното налагане на българския пазар и утвърждаването си като лидер в сегмента на източници на светлина,  тази компания отделя дейността си отнасящата се към източниците на светлина в новосъздадена фирма – Домо Естетико ЕАД.
През 2003 „Дибел” АД прехвърля изключителните права на търговската марка REALUX към дъщерната фирма, която разработва и усъвършенства продуктите, разширява асортимента и печели клиенти в  Европа и бившите руски републики. Днес тази фирма е Домо Естетико ЕАД.
В началото на 2009 година REALUX добавя към семейството си   свеодиодни лампи, известни като LED лунички, като предлага богат асортимент от артикули с гаранция за качеството.
От 2011 година, постоянен и богат асортимент на REALUX са вече и мощните светодиодни лампи (high power LED) с разнообразие от ватажи, форми и разнообразен цокъл.


 

© 2014-2021 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart