ᐉ LED улично осветление на топ цени, ЛЕД улични лампи и осветителни тела — E-Osvetlenie


Ред:В болшинството населени места по света днес се използва LED улично осветление. Светодиодната технология замени изцяло стандартните (до скоро) осветителни тела, използвани за осветяване на открити пространства. Причината? Висока енергийна ефективност, дълъг работен живот, минимални изисквания относно подмяна и поддръжка. Онлайн магазин e-osvetlenie. eu, ви предлага богат асортимент от светодиодни улични лампи.

Предимства и характеристики

Основен фактор за масовото навлизане на светодиодните улични осветителни тела, е многократно по-ниската цена за осветяване на пътните артерии и цялата инфраструктура в населените места. Особено в по-големите градове, където се използват мащабни светлинни проекти, се оказва, че осветлението консумира един огромен финансов ресурс, нужен за покриване разходите за електричество.

Макар на пръв поглед да изглеждат значително по-скъпи, се оказва, че светодиодните лампи за улично осветление са на значително по-ниски цени. Елементарна сметка показва, че направената инвестиция се изплаща в рамките на 6 до 8 месеца. С осветителите тип светодиод се понижават не само разходите на електроенергия, но и тези за подмяна на амортизираните светлоизточници и поддръжка.

В каталога ни ще откриете последно поколение лед улично осветление на марката NVC. С изключително изгодни цени и с висока производителност, те са една разумна причина да преоборудвате осветлението във вашия град, квартал или село с осветителите, базирани на светодиодната технология.

Не са за пренебрегване и екологичните изисквания към осветлението. Нивата на вредните емисии в градовете, наложиха да се помисли за подобряване условията на живот, а какво по-лесно от това да се започне с екологично безопасни LED улични лампи. За разлика от лампите с нажежаема жичка и газоразрядните, при светодиодната светлина не се отделя въглероден диоксид в атмосферата.

Липсва и UV радиация, както и инфрачервено лъчение. Същевременно енергийно-ефективното лед улично осветление произвежда насочена светлина. Докато старият тип осветители излъчваха разсеяна светлина, тези от ново поколение фиксират лъча на светлината в една посока. По този начин е възможно да се осветят конкретни участъци от инфраструктурата, които са с по-високи изисквания.

По отношение на сигурността и безопасността, е помислено и за водачите на превозни средства и пешеходците през тъмната част от денонощието. Нашите улични осветителни тела осигуряват по-ярка осветеност на пътните артерии, без разконцентриране на светлинния лъч и опасност от заслепяване на водачите на МПС.

Работещото на минимална мощност улично лед осветление, е много по-устойчиво на колебания в електрическото напрежение. Всякакви смущения в електропреносната мрежа биха били фатални за стария тип осветителни тела. Подмяната на изгорелите лампи, поради твърде ниско или високо напрежение, сама по себе си представлява един значителен финансов разход.

Модерните LED лампи за улично осветление отделят минимална топлина по време на работа. По тази причина те са смятани за пожаробезопасни и се използват без допълнителни мерки за обезопасяване в зони с повишен риск от пожар – места с лесно запалима растителност, обекти за продажба на горива, складови бази за запалителни смеси и материали и т.н.

Не можем да пренебрегнем и визуалната стойност на телата за улично осветление, особено на тези, предлагани на малко по-високи цени. Визията на един модерен град се определя и от дизайна на уличните лампи, а не само от качеството на светлината, която те произвеждат. Лампите, използвани в не съвсем далечното минало не могат да се сравняват по визуална стойност с нито една улична лампа NVC.

Защо да се доверите на нашите продукти?

Когато става въпрос за подмяна на остарелите (морално и технологично) лампи за улично осветление, обикновено се касае за крупна финансова инвестиция. Бюджетът, отпускан на общините обикновено е оскъден, а това налага с ограничен финансов ресурс да се осъществи качествен светлинен проект за конкретната инфраструктура.

Ние ви предлагаме първокласни LED улични осветителни тела на изгодна цена, предвид тяхната функционалност, дълъг работен живот и елегантен дизайн. Можем да ви предложим улично тяло с една пита, съставена от 42 светодиода с мощност 1W. Тоест, общата мощност на осветителя е 42W.

Уличните ни осветители са с корпус тип алуминиева отливка, устойчив на всякакви неблагоприятни метеорологични условия. Те са класифицирани с рейтинг IP66, показващ, че са напълно защитени срещу проникване на влага, прах и твърди частици. Пригодени са да работят безпроблемно при големи температурни амплитуди – от -40 до +60 градуса.

Всички лед улични лампи се предлагат с дву-годишна гаранция, както и със задължителните сертификати за качество и съответствие с установените международни стандарти. Имаме готовност да предложим и нужните допълнителни компоненти и аксесоари, както и резервни части за наличните модели. Избирайки да закупите осветлението от нас онлайн, вие показвате далновидност, практичност и отлични управленчески качества.

Виж още...


© 2014-2021 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart