Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

LED осветителни тела за офисПокажи:
Ред:

Категория Офис осветление включва най-модерните разработки при осветителните тела. Ние от E-osvetlenie.eu, сме твърдо решени да ви помогнем в изграждането на светлинна инсталация, която да осигури благоприятна среда в работните помещения и да повиши работоспособността на вашите служители.

Какво трябва да вземете предвид при избора?

Работата в офиса е свързана с изключително натоварване на зрителната система, както и на опорно двигателния апарат. Дейностите, включващи обработка на документи, изготвяне на чертежи и четене на същите, могат да натоварят изключително зрението и да причинят главоболия при наличие на отблясъци, сенки, прекомерно силна или недостатъчна осветеност на работните повърхности.

Изборът на осветителни тела за офис изисква задълбочено познаване на начина, по който всеки осветител разпръсква светлината. Важно е не само да се избере правилно светлинният източник, но и да се определи прецизно неговото местоположение във въпросното пространство. Трябва да се вземат предвид архитектурните особености на помещението, а също и количеството естествена светлина, идваща от прозорците.

Същевременно осветяването на офисите не бива да се отразява негативно на финансовите разходи. Сметките за електричество могат да се понижат драстично с правилен подбор на принципа на работа, заложен у различните видове офис осветителни тела. След като е добре известно, че около 40% от електрическа енергия в офисите се консумира от осветлението, намирането на по-икономично решение е задължително.

LED източниците на светлина осигуряват оптимална осветеност на вертикалните и хоризонталните повърхности с минимален енергоразход. Те позволяват гъвкаво управление на осветлението, чрез възможността да се регулира силата и начинът на светене на електрическите лампи според моментните нужди и индивидуалните предпочитания на работниците.

Ето защо цялата ни категория, посветена на телата за осветяване на офиси, е базирана на енергийно ефективните LED офис лампи. При нас осветителите са представени в няколко предпочитани варианта. Ще срещнете разнообразие от лед панели, сред които и такива с двойно параболичен рефлектор за оптимално отразяване на светлината, излъчвана от лампите.

Рефлекторът позволява с минимално количество енергия да се постигне максимална яркост на изкуствената светлина. Лед панелите могат спокойно да заменят луминисцентните лампи, което е не просто желателно, но и задължително, ако се цели осигуряването на здравословна среда в работните помещения.

Луминисцентното осветление доказано дразни и уморява очите, натоварва нервната и двигателната система, а да не говорим за въглеродните емисии, генерирани в затворените пространства. С осветителните тела, базирани на светодиодната технология, е много по-лесно да се предложат гъвкави решения за различните зони на офиса – работни кабинети, конферентни зали, фоайета, коридори и т.н.

Какво ви предлагаме?

Осветлението за офиси, което ние ще ви предоставим включва различни по дизайн и принцип на работа разработки. Лед телата за външен монтаж са представени в най-голямо разнообразие, поради факта, че те са най-търсен източник на изкуствена светлина в офисите и големите административни сгради.

LED призмите за вграждане са друг представител на осветителните тела, разработени специално за осветяване на различни работни пространства. Предлагаме разнообразие от дизайни и размери, така че всеки клиент да намери компонентът, отговарящ не неговите предпочитания и изисквания.

Наред с богат асортимент от офис осветителни тела, предлагаме и изготвяне на безплатен проект за осветление на вашето бизнес помещение. Имаме пълния капацитет да поемем и по-крупни проекти, включващи изграждане на светлинни инсталации в болници, училища, големи търговски центрове и др.