ᐉ LED профили за LED лента, алуминиев профил за ЛЕД осветление — E-Osvetlenie


Ред:Ако обект на вашето търсене е висококачествен алуминиев профил за LED лента на изгодна цена, то вие се намирате на правилното място. Като утвърден онлайн магазин за осветителни тела, ние от e-osvetlenie.eu, сме се погрижили в каталога ни да присъстват всички видове източници на  изкуствена светлина, използвани в съвременния живот. Профилите са търсен продукт, помагащ за реализирането на уникални светлинни ефекти.

Приложение и особености

Функцията на един профил за лед лента е двойна. Той служи за повърхностен или висящ монтаж на лентите тип светодиод, придавайки окончателен и изискан вид на осветлението. Другата функция на профила е не по-малко важна. Той осигурява необходимото охлаждане на лентата, спомагайки за нейната ефективна и дългосрочна работа.

В каталога ни ще откриете два типа профили за лед лента – отворени и с PVC капак/разсейвател. Предлагат се и в различен размер и форма – правоъгълни, кръгли и ъглови. По този начин е възможно да се осъществи осветяване на различни участъци и компоненти на интериора. Масово използвани са днес в кухненското обзавеждане, с цел осветяване на шкафове, плотове и други функционални и декоративни зони.

В зависимост от приложението, днес профилите се предлагат с разнообразие от лица (вид на покритието), така че да се постигне максимална съвместимост между обзавеждането и използвания лед профил. Продуктите с високо качество, са изработени от устойчив на оксидация чист алуминий. Разсейвателът/дифузор може да се изработи в различен цвят, с цел да се предложи както дискретен акцентиращ вид светлина, така и ярка осветеност на конкретната повърхност.

Алуминиевите профили за лед ленти са с различна ширина, и се предлагат с необходимите аксесоари - крайни тапи, електропроводими тапи и разсейватели. Според начина на монтиране могат да се използват и стоманени въжета за окачване на таван. Болшинството разновидности са конструирани по начин, позволяващ да се използват и като самостоятелни осветителни тела.

Основната функция на алуминиевите лед профили обаче си остава декоративна. Без тях вграденото в мебели, плотове и облицовки осветление няма да постигне желаната естетика, а светлината в някои случаи би могла да заслепява, вместо да осигури оптимална осветеност на различните повърхности.

За да се смекчи силата на светене на лентата, се използва алуминиев профил за лед лента с PVC разсейвател/дифузор. Неговото предназначение е да разсейва насочената светлина и да я омекотява, придавайки ѝ нужната елегантност и дискретност. Според формата на профила, светлинният лъч би могъл да пада под ъгъл 45 градуса върху работната повърхност.

Интересен е и начинът на монтиране на алуминиеви профили за лед осветление. В зависимост от основата, монтажът може да се изпълни с помощта на планки или с монтажни лепила и силикони. Профилите са с фабрично установена дължина, но добрите доставчици предлагат опция те да бъдат изрязани в желания от клиента размер.

При избора на LED профил, е добре да се помисли в какви условия той ще бъде използван. В помещения с висока влажност, каквито са кухните и баните, е добре да се използват влагозащитени ленти със степен на защита поне IP65. Моделите от тази класификация са устойчиви дори на директно намокряне (водни пръски), което ги прави идеални за зоната на кухненската мивка и умивалника в банята.

Защо да изберете нашите продукти?

Когато говорим за изграждане на една уникална и напълно безопасна светлинна инсталация, подборът на осветителните тела трябва да се направи особено внимателно. Водещ критерий трябва да бъде качеството, а не цената на осветителите, защото на пазара ще намерите богат избор от LED профили на много ниски цени, но и работният им живот е минимален.

Ние предлагаме алуминиеви профили за LED осветление на марката NVC. Смело можем да кажем, че цената им е изключително изгодна, предвид тяхната рентабилност и функционалност. С продуктите ни бихте могли да реализирате невероятни интериорни идеи. При нас профилът може да се избере във форма и размер, отговарящи на вашите предпочитания.

Стилният дизайн на всеки наш алуминиев профил за LED лента ще очарова дори най-взискателните ни клиенти. Компанията NVC успява винаги да предложи уникални дизайнерски решения, съобразени с модните тенденции в интериора в момента. По този начин осветлението ще бъде финалният щрих, който ще направи визията на вашия дом или представително помещение наистина неотразима.

Магазинът ни е достъпен в цялата страна, за да не се налага да обикаляте специализираните магазини в търсене на качествено и енергийно ефективно осветително тяло. Нашите профили за LED осветление се доставят в комплект с всички аксесоари и консумативи, нужни за свързване и монтаж. По желание, можем да предоставим всякакъв вид допълнителни технически решения.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart