Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

LED прожекториПокажи:
Ред:

Ако искате да се снабдите с висококачествен лед прожектор на достъпна цена, то тази категория на онлайн магазин E-osvetlenie е място точно за вас. Тук ще откриете широка гама продукти, базирани на светодиодната технология. Прожекторите ни са дело на престижната марка NVC, създаваща едни от най-иновативните технически решения за бизнес обектите и за бита.

Приложение

Съвременните LED прожектори са предназначени да заменят остарелите, морално и технологично осветителни тела, използващи халогенни, металхалогенни, обикновени и натриеви лампи. В зависимост от тяхното предназначение биват интериорни и екстериорни. Тоест, една група може да се монтира единствено в затворени помещения, докато други биха били идеален светлинен източник в открити пространства.

Екстериорният LED прожектор се различава по своята здрава, влагоустойчива конструкция. Той е пригоден да осветява различни по площ открити пространства, което означава, че трябва да бъде устойчив на всякакви неблагоприятни атмосферни влияния, включително поройни дъждове и градушки.

Корпусът на екстериорния лед прожектор представлява здрава алуминиева отливка с излъчвател от здраво, удароустойчиво закалено стъкло, захванато стабилно с щипки или посредством винтове. Прожекторите за осветяване на външни пространства са обозначени със степен на защита най-малко IP65.

Защитата трябва да предпази вградения LED драйвер, но същевременно да осигури и безпроблемно охлаждане на светлоизточника. Тази група осветителни тела има редица предимства пред осветителите от класически тип. Те са максимално безопасни, не отделят топлина по време на работа, и са най-икономичният консуматор на електроенергия за момента.

Основното им предназначение е да осигурят ярка насочена светлина. За разлика от обикновените, представените в каталога ни лед прожектори предлагат три основни цвята на светлината – топла бяла, неутрална и бяла с различна цветна температура. Голяма част от прожекторите за външно осветяване разполагат с вграден сензор за степен на осветеност и за движение.

Сензорът позволява да се намалят още повече разходите за електричество, като се приложи автоматично преминаване в режим на работа, когато са налице условия с повишена нужда от осветление. Например, когато околната светлина е минимална или липсва напълно, както и при регистриране на движение, прожекторът се включва автоматично, за да освети съответната зона.

Особености и предимства

Както интериорният, така и екстериорният прожектор лед разполага с фабрично вградено захранване. Монтират се на специални тоководещи шини (релси), изпълняващи ролята на захранване и на укрепителна система в същото време. В процес на монтиране се използват също конектори за настаняване и разклоняване на шините, каквито можете да закупите от нашия онлайн магазин.

Монтажът на светодиодните прожектори се изпълнява по два начина, в зависимост от нуждите и възможностите – на стена и на таван. Понеже основната им роля е да излъчват насочена светлина, дизайнът на корпуса им е разработен за лесна промяна на посоката и ъгъла на светене. За разлика от класическия, един прожектор LED може да достигне много широк ъгъл на излъчване – до 180 градуса при някои модели.

Предимствата на прожектора, както и на всички видове светодиодни осветителни тела, са добре известни. Това е възможно най-енергийно ефективното решение, осигурявайки максимална степен на светене при минимално консумирана електрическа енергия. Животът на светлоизточниците от въпросния вид е изключително дълъг, достигайки до 50 000 работни часа.

Дизайнът на прожекторите, предлагани от нас е насочен към улесняване на монтажа и позволява корекция на ъгъла на осветяване. Те са едно гъвкаво и финансово достъпно съвременно решение, поради което са масово използвани в частни имоти и на обществени места. Интериорните осветители от въпросния вид са подходящи за производствени, търговски и други бизнес обекти.

Екстериорните LED прожектори, пък са подходящи за дворове и фасади на еднофамилни къщи и вили. Можем да ги забележим също в подземни и надземни паркинги, спортни съоръжения, паркове, училища, складови бази, производствени предприятия и др. Поради икономичната им и напълно безопасна работа, те са предпочитан източник на светлина, нужна за осветяване на билборди и рекламни пана.

Предлагаме и преносим вариант на прожектора тип светодиод – едно разумно и ефективно решение при ремонтни дейности и лагеруване на открито.