LED Плафони и плафониериРед:Колекцията от LED плафони в Е-osvetlenie.eu ще задоволи всички клиентски предпочитания и изисквания. Плафонът е предпочитано осветително тяло, намиращо сериозно приложение в жилищния интериор. Всеки осветител, с който осветявате дадена стая в дома си би могъл да се приспособи към икономичен режим на работа с добавяне на подходящата светодиодна лампа, но ние препоръчваме готовите разработки.  

Особености и предимства

Различното при осветителите от настоящия раздел е, че светодиодите са вградени в самия led плафон. Така не се налага да се купуват допълнително консумативи – светодиодни лампи. Плафоните и плафониерите са едни от най-изящните и практични осветителни тела, поради което се радват на огромна популярност в жилищния интериор.

Сред предимствата им можем да изброим:

  • Икономичен режим на работа;
  • Възможност за стенен и таванен монтаж;
  • Идеална алтернатива на полилея и пендела, при недостатъчна височина на тавана;
  • Изключително дълъг работен живот на светодиода – до 50 000 работни часа;
  • Лесен монтаж;
  • Възможност за регулиране (димиране) на светлината;
  • Позволяват оптимално управление на осветлението чрез сензорна технология;
  • Предлагат се в разнообразие от дизайни, за да се впишат стилово във всяко жилищно помещение.

Разликата между класическия и един лед плафон със сензор, се състои в интелигентния принцип на управление на светлината. Сензорът за осветеност позволява осветителят да се настрои за дневен и нощен режим на работа. В зависимост от наличието/липсата на дневна светлина, осветлението може да се включва и изключва автоматично. Това помага за понижаване на енергийните разходи и удължава живота на осветителното тяло.

У някои разработки се наблюдава и наличие на сензори за движение. LED плафон с датчик за движение е изключително необходим в зоните за преминаване, тоест на местата, където престоят е минимален. Това са основно подстъпите към входовете, алеите за преминаване, стълбищата и коридорите. Датчикът улавя физическо присъствие и реагира, като включва осветлението.

С лед плафон с датчик за движение от нашата колекция ще си спестите редица неприятности, а не само излишните разходи за електрическа енергия. Инцидентите, поради липса на осветеност в определени вътрешни и открити пространства са масово явление. Намирането на ключа за осветлението при пълен мрак е сложна задача, която се усложнява още повече, когато ръцете са заети.

Залагайки на led плафон със сензор за осветеност и за движение, вие решавате редица проблеми като високи сметки за електричество и липса на светлина в откритите и свързващите вътрешни пространства. С подобен осветител няма да се притеснявате дали лампите са изгасени, защото те са програмирани да се изключват автоматично при липса на присъствие в зоната на обсег.

Можем да предложим разнообразие от led плафониери, включително такива с влагоустойчив корпус, предназначени за осветяване на открити площи и мокри помещения. Елегантният дизайн на плафоните ги прави универсално решение за всяко жилищно помещение и отделните части на сградите. Телата се предлагат заедно с трансформатор за регулиране силата на светене – димер.

Чудесните ни лед плафониери са подходящи за предверия, коридори, спални, кухни и детски стаи. Спокойно могат да се използват и за осветяване на веранди, тераси и входове, стига да се подберат съобразно индивидуалното им предназначение. Препоръчваме да се консултирате с нашите експерти относно покупката на конкретен модел, в случай че не сте сигурни за неговото приложение.

С покупката на енергийно ефективен лед плафон от нашата колекция си гарантирате гъвкавост в управлението на осветлението в дома си. Освен страхотно интериорно решение за дома, плафоните с вградени светодиоди намират огромно приложение и в светлинната инсталация на офиси, търговски помещения, хотелски комплекси, административни сгради и др.

Предлагаме висококачествени продукти, дело на утвърдени производители на осветителни тела, сред които ще срещнете имената на: ESTO, Horoz, Makel и NVC. Цените на плафоните и плафониерите, на база изключителното им качество и дълъг експлоатационен живот, са невероятно изгодни, а възможността да закупите онлайн нужното ви осветление разсейва всяко колебание.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart