Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

LED осветление за вграждане в земя и водаПокажи:
Ред:

Благодарение на модерните технологии, днес изкуственото осветление може да бъде излъчвано от всевъзможни посоки, включително светлината може да идва от повърхността на изкуствени водоеми и от земята. E-osvetlenie.eu ви представя своята специална селекция от LED осветление за вграждане в земя и вода.

Особености

Светодиодната технология завзема все по-голяма част от пазара на осветителни тела. Причината? Поради специфичният им принцип на работа, с лед осветителните тела е възможно да се реализират всевъзможни светлинни проекти, немислими с класическите светлоизточници. Вграждането им в земята и под вода е един от многобройните начини, по които се използват.

ЛЕД осветителите, пригодени за монтаж в земята имат изключително устойчив на механични въздействия корпус. Те принадлежат към групата на външните тела, но са в пъти по-устойчиви на намокряне, удар и вибрации. При изготвяне на разнообразни ландшафтни проекти, светлинната инсталация може да бъде изпълнена единствено с тях.

Предлаганите от нас диодни осветителни тела за вграждане в земя са идеално решение за трасиране на пътеки и алеи за преминаване, както и за обособяване на специфични зони в обществени паркове и частни дворове. С тях бихте могли да обособите специален кът за отдих и посрещане на гости, осветявайки тревните площи не по обичайния начин (странично и отгоре), а така че светлината да се излъчва под земната повърхност.

Невероятната устойчивост на едно led тяло за вграждане в земя е впечатляваща. Подобен тип осветители се използват и за осветяване на пътни настилки, където преминават леки коли и малки камиони. Телата за осветяване на улици и пътища издържат на статично натоварване до 2 тона.

Впечатляващи са и възможностите на диодните лампи, предназначени за работа под вода. Те се използват за осветяване на плувни басейни, изкуствени езера, фонтани, шадравани, големи аквариуми и т.н. Предлагат се в разнообразие от форми – кръгли, квадратни, правоъгълни и дори под формата на LED ленти с 24 или 48 диода в ред. Могат да бъдат потапяни на дълбочина до 10м, а ъгълът им на излъчване варира между 12, 25 и 40 градуса.

Предлагаме висококачествено LED осветление за вграждане в земя и вода на марката NVC.