ᐉ LED аварийно и евакуационно осветление на топ цена, аварийни лампи и осветителни тела — E-Osvetlenie


Ред:В този раздел, ние от e-osvetlenie. eu, ви предлагаме богат избор от аварийни осветителни тела. Те са идеален вариант, ако сте решили да подмените старите луминисцентни предупредителни тела със светодиодни. Светодиодът, като източник на светлина е най-предпочитан в момента. Той е икономичен консуматор на енергия, осигурявайки в същото време много по-добра осветеност в различните участъци.

Каква е функцията на продуктите от настоящия раздел?

Изкуственото осветление е нещо, без което животът ни днес е немислим. Когато стане въпрос за аварийно осветление, обаче, можем без преувеличение да кажем, че то спасява човешки животи. Липсата на светлина по начало е предпоставка за инцидентни и наранявания, но представете си какво би било, ако в случай на пожар, земетресение или друг катаклизъм, голям брой хора се окажат неспособни да се евакуират безпрепятствено, поради неспособност да видят къде се намира изходът.

В обществените сгради с интензивен поток от преминаващи, наличието на евакуационно осветление е задължително. Светещите табели „EXIT” показват на хората къде се намират изходните точки, когато, поради авария електроподаването е прекъснато. Осветителните тела в даден обект е допустимо да изключат, заради начина, по който са захранени от ел. инсталацията, но евакуационните указателни табла не бива да спират работа нито за миг.

Точно тук се крие основната разлика между обикновено и аварийно осветление, каквото ние ви предлагаме на ексклузивна цена. Аварийните осветителни тела се свързват към главното захранване, откъдето черпят енергия, за да светят непрекъснато. При прекъсване на електроподаването обаче, светещите табели преминават в авариен режим на работа.

За целта, указателните и аварийни лампи са оборудвани със собствено захранване. В болшинството случаи телата използват вградени акумулаторни батерии, осигуряващи нужната за непрекъсната работа електрическа енергия. Това е моментът, в който трябва да обърнем специално внимание на вида на осветителя, защото различните източници на светлина черпят различно количество електроенергия.

Нашите аварийни лампи са на изгодни цени, не само заради финансовата им стойност, а защото са способни да светят много по-дълго и ефективно от обикновените. LED табелите са способни да работят в авариен режим до 4 часа, а при някои модели дори повече. Причината е в това, че те работят на минимална мощност, като по този начин консумират много икономично заряда на акумулаторната си батерия.

Погрешно е да се смята, че толкова продължителен период на аварийно захранване е ненужен. В нашата страна прекъсванията на електроподаването за часове, са нещо обичайно, при това без да става въпрос за природен катаклизъм или за някаква по-сериозна авария в електропреносната мрежа. Енергийните дружества често, и без предупреждение спират електроподаването за часове, заради профилактични мероприятия.

През този период е необходимо да се осигури възможност за бърза и безпроблемна евакуация на хората, намиращи в метростанция, производствен цех, търговски обект, спортна зала или киносалон. С всяка LED аварийна лампа от нашата колекция, изходите и трасетата за евакуация ще бъдат видими за човека часове наред.

Наред с продължителното функциониране в авариен режим, е редно да обърнем внимание и на времето за зареждане на акумулатора на EXIT-табелите. При по-старите луминисцентни тела времето за достигане на пълен заряд е обикновено 24 часа. Батериите на лед моделите, от друга страна, са заредени на пълен капацитет в рамките на около 2 часа.

Защо да изберете нашите продукти?

Аварийните лед светлини, предлагани от нас са дело на водещи производители като Horoz и NVC. Имената на двете марки са достатъчен атестат за качеството, функционалността и елегантния дизайн на всяко едно аварийно осветително тяло, включено в продуктовия ни каталог.Нашите LED осветителни тела са предназначени за различен монтаж – на стена или с окачване към таван.

Всеки модел евакуационно осветително тяло се предлага в комплект с нужните за монтажа крепежни елементи. Добавен е и захранващ кабел за зареждане на батерия. Можем да предложим не само аварийни, но и лампи с указателен характер, например сочещи местоположението на тоалетните възли в сградата. Доставяме продуктите бързо до всяка точка на страната.

Виж още...


© 2014-2021 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart