ᐉ Условия за ползване — E-Osvetlenie

Условия за ползване

1. Използването на сайта e-osvetlenie.eu  автоматично означава, че сте съгласни и приемате условията, изложени по-долу.
2. e-osvetlenie.eu си запазва правото да променя дизайна на уеб сайта и неговите елементи във всеки един момент. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.
3. ИРА-Д ООД притежава правата върху целия уеб сайт е-osvetlenie.eu, снимков материал, съдържание, модели и всички негови елементи. При копиране или използване на елементи от уеб сайта без разрешение от наша страна, нарушителите подлежат на санкции съгласно Закона за авторско право и сродните му права.
4. Идеи, предложения или други подобни, изпратени доброволно от наш потребител, стават автоматично наша собственост и не бихме дължали обезщетение или каквато и да е друга форма на компенсация за ползването им.
5. От секцията МОЯТ ПРОФИЛ  можете да промените настройките за получаване на напомнящи имейли за предстоящи разпродажби или за информация за промени по уеб сайта.
6. Продуктите в нашия уеб сайт са представени в реалните им цветове. Вариация в цветовата гама е възможна вследствие на различните настройки на мониторите.
7. При извършена покупка от e-osvetlenie.eu  се задължаваме да доставим продукта до Вас според детайлите на поръчката. Извършена покупка Ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката.
8. За въпроси, неуредени в тази част, се прилага българското законодателство.

© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart