ᐉ Условия за доставка — E-Osvetlenie

Условия за доставка

Методи и срокове:

В рамките на няколко часа след като направите поръчка Вие ще получите обаждане от нaш оператор за окончателното и  потвърждаване. Поръчаните продукти ще бъдат доставени чрез куриер на посочения от Вас адрес, поради което апелираме да попълните формуляра за „ПОРЪЧКА” коректно и да проверите внимателно за възможни грешки. Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни, като заявка направена след 16 часа се обработвка на следващия ден. При желание за данъчна фактура от ваша страна молим това да бъде споменато на оператора.

Плащания:

За Ваше улеснение и удобство, всички потвърдени поръчки се заплащат на куриера  с наложен платеж. Поръчаните артикули се изпращам със спедиторска фирма Спиди. Цената за доставка се формира по тарифите на фирма Спиди и е за сметка на купувача. Всички цени, посочени на сайта са с включено ДДС.

Рекламация:

При явни дефекти на продуктите рекламации се приемат при получаване на стоката. При скрити дефекти рекламации се приемат в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов се поемат от клиента. Рекламации на стоки закупени от сайта се приемат и на място: гр. Пазарджик, бул. Цар.Освободител №88 В.

Връщане на придукти:

Ако има причина да върнете продукт закупен от Вас, то можете да го направите в рамките на 14 дни от датата на получаване. Връщането се осъществява с предварително известие от Ваша страна по е-mail или телефон, като посочите причина за връщането му. Като отговор ние ще се свържем с Вас, по телефон или ще Ви бъде изпратен е-mail.
Необходимо е да получите от нас адрес , на който да върнете продукта. Артикулът следва да бъде върнат в състоянието, в което е получен: с прикачени етикети и в оригиналната опаковка (прозрачен плик и т.н.) След инспекция на състоянието на продукта, неговата стойност (без стойността на доставката) ще Ви бъде изплатена по банков път или с пощенски запис.

© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart