ᐉ Изготвяне на проект за осветление — E-Osvetlenie

Изготвяне на проект за осветление

Чрез фирмения ни сайт e-osvetlenie.eu можете да заявите поръчка за изготвяне на индивидуален проект за осветление, включително проектиране и изграждане на осветителни системи за земеделски и животновъдни стопанства. ИРА-Д ООД е компания, в която работят най-добрите специалисти в областта на изграждането и управлението на светлинни инсталации в затворени помещения и на открито. Повече информация може да намерите ТУК.

Вътрешен светлинен дизайн

Вътрешен светлинен дизайн Къща музейВътрешен светлинен дизайн лекционна зала

Външен светлинен дизайн

Външен светлинен дизайн библиотека ГабровоВъншен светлинен дизайн църква св. Димитър Външен светлинен дизайн църква Св. Преображение Господне

Какво включват специализираните ни услуги?

Дейността ни покрива широк диапазон от специализирани услуги. Програмата ни за светлинен дизайн включва изготвяне на проекти за осветяване на затворени помещения, промишлени халета, спортни съоръжения, както и за осветяване на фасади на сгради и на открити площадки. Част от услугите ни включват и инженерно изготвяне и реализация на проекти за улично осветление.

Това, което ни прави предпочитан партньор от частни и корпоративни клиенти, както и от редица държавни институции, е стремежът ни да предложим високо качество на услугите на конкурентна цена. В работата си използваме богата гама осветителни тела на утвърдени производители от цял свят. Изработените от компанията ни светлинни дизайни са изцяло съобразени с изискванията, нуждите и финансовите възможности на всеки отделен клиент.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Дейностите, от които бихте могли да се възползвате включват:

  • Изготвяне на светлоразпределителни криви с измерване параметрите на осветителните тела и изчисление на светлинния поток;
  • Изработка на светлинни дизайни с впечатляващи фотореалистични визуализации;
  • Оптимизация на енергийната ефективност на светлинни проекти в строителството;
  • Проект и изграждане на осветителни триизмерни (3D) сцени с дневна и изкуствена светлина.

Проектите, изготвени от нашата компания предлагат пълния набор от светлинни характеристики, в това число: средна осветеност, осветеност на работната повърхност, URG на осветена повърхност, коефициент на естествена осветеност и други. Предлагаме измерване и изчисляване на фотометрични данни на осветителни тела и изработка на фотометрични LDT файлове. Изработените от нас светлинни проекти са съобразени с всички изисквания за енергийна ефективност.

Защо да се доверите на нас?

Всеки строителен обект е задължен да представи прецизно изготвен проект, по който ще бъде изградена светлинната инсталация в готовата за експлоатация сграда. Ние сме партньорът, на който можете да поверите смело тази задача, защото сме доказали във времето своята способност да действаме акуратно и експедитивно. Предлагаме реалистични срокове, в които винаги се вместваме.

Партньорството с ИРА-Д ООД не е излишен разход на финансови средства – напротив. Насочени сме изцяло към оптимизиране на разходите чрез повишаване енергийната ефективност на осветителните програми още на етап проектиране, осъзнавайки, че осветлението представлява 60% от разходите за електрическа енергия.

В процеса по изчисляване на енергийната ефективност на различните светлинни програми, ние следваме стриктно Европейските стандарти EN 12464-1 и EN 12464-2 за осветеност. Можем да предложим ефективни решения за икономия на електроенергия, посредством системи за динамично управление на осветителната инсталация. Създаваме интерактивни модели на най-новите системи за светлинен контрол.

При изготвяне на проектите вземаме предвид ключови параметри като: вид на осветителните тела и консумирана от тях мощност; Осветеност на помещенията, включително количеството естествена светлина, идваща от прозорци и други светлопропускащи елементи на сградата.

 

Дейността ни включва още прецизно измерване на спектралните характеристики на светлината и тяхното въздействие върху хората, с което целим да осигурим не само приятна, но и здравословна среда във всички обекти, независимо от тяхното предназначение.

Свържете се с нас още сега чрез посочените в сайта ни форми за контакт, за да заявите своята поръчка за изготвяне на експертен проект за осветление, отговарящ на високите европейски и световни стандарти.

© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart