ᐉ Поверителност — E-Osvetlenie

Поверителност

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Политиката ни за защита на личните данни постановява как да използваме и защитаваме всяка предоставена от вас информация, когато ползвате нашия уебсайт.
ИРА-Д ООД собственик на сайт за електронна търговия www.e-osvetlenie.eu, гарантира защитата на Вашите лични данни при използване на този уебсайт. Когато попълвате електронната форма за подаване на поръчка за покупка, Вие предоставяте определена информация, с която можете да бъдете идентифицирани при ползване на уебсайта, можете да сте сигурни, че тя ще бъде използвана само в съответствие със съответните закони, отнасящи се до личната информация, без изключение; Закона за защита на личните данни от 1998 и всички изисквания на социалните платформи като Facebook, Twitter, Youtube и Flickr („Социални платформи“).


Каква лична информация събираме
Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате в нашия сайт и попълвате електронната форма за подаване на поръчка за покупка, отговаряте в проучване или попълвате формуляр.
Можем да съберем следната информация:
• Име и фамилия;
• Информация за контакт, включваща имейл адрес, адрес за доставка, телефон, мобилен телефон, пощенски код;
• Друга информация, свързана с клиентски проучвания и/или предложения.

Какво правим със събраната информация
Събираме тази информация, за да доставим поръчания от Вас продукт, разберем Вашите потребности и да Ви предоставим по-добри услуги, и по-конкретно по следните причини:
• За доставка на поръчаната от Вас стока;
• Можем да използваме информацията за подобряване на нашия уебсайт и нашите услугите;
• Можем периодично да изпращаме съобщения по електронна поща относно последни новини, специални предложения или друга информация, която смятаме, че представлява интерес за Вас, като ползваме имейл адреса, предоставен от Вас.
Понякога можем да използваме Вашата информация за контакт за маркетингови проучвания. Можем да се свържем с Вас по имейл. Можем да използваме информацията за адаптиране на уебсайта в съответствие с Вашите интереси.

© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart