Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Спотове за таванПокажи:
Ред:

Спотът е осветително тяло, което тепърва ще превзема и жилищния интериор. Един от двата варианта на тази група осветители са специално проектираните спотове за таван. При нас в E-osvetlenie ще откриете страхотно разнообразие от тази разновидност на изкуственото осветление. Изборът от форми, големини, брой компоненти и начин на светене е огромен.

Защо да заложите на тях?

Предимствата на съвременните спот лампи за таван са многобройни. Предвид стандартната височина на таваните в повечето жилища, този вид осветителни тела се явяват един удачен заместител на полилея. Основна характеристика на спотовете е насоченото/фокусирано светене. Те осигуряват дискретна и мека светлина, която не е разпръсната равномерно в цялото помещение, а е съсредоточена върху конкретна малка площ или отделен компонент от обзавеждането.

Окачената на тавана спот лампа може да се използва във всяко едно жилищно помещение. Навсякъде тя ще изглежда добре и ще изпълни перфектно основното си предназначение. Спотовете от години се използват в барове, ресторанти и казина, поради свойството им да остават незабележими, фокусирайки вниманието върху важните интериорни компоненти – маси за хранене, бар зони, сепарета и игрални маси.

По същия начин собствениците и обитателите на жилища биха могли да използват закупеният от нас спот за таван. Тази група осветителни тела ви позволява да създадете един модерен разчупен стил в интериора, независимо в коя стая ще ги използвате. Таванните спотове в голямата си част имат конкретно предназначение – за хол, за спалня, кухня и баня.

Моделите за баня имат малко по-високи изисквания към околната обстановка. Те трябва да да са с корпус, подходящ за мокри помещения. Обикновено се използват като допълнително осветление в банята, защото там нуждата от по-ярка светлина по правило е по-висока. Спотът може да бъде самостоятелно решение в стаите, където е добре светлината да бъде по-приглушена, например спални и детски стаи.

За всекидневни, трапезарии и кухни, е добре да се използва светлинна композиция от няколко броя спота, включително стенни и за тавана. Неудачно, според болшинството интериорни експерти е да се комбинират спотовете с друг вид осветителни тела – полилеи, плафони, лампиони. В случай че решите да използвате няколко спота - за тавана и стените, препоръчваме те да бъдат от една серия или поне със сходен дизайн.

Причина, и то основателна да се насочите към колекцията ни от спотове за таван, е ниската цена на този вид осветители. Те са стилни, функционални и позволяват създаването на безброй светлинни акценти, а същевременно са едно страхотно ниско бюджетно решение. Липсват и каквито и да е изисквания относно монтажа.

В избора на насочващи спот лампи, препоръчваме да съобразите модела с интериорния стил на помещението, в което ще го използвате. Изделията с месингов корпус са подходящо решение за стаи с класическо и дори по-строго обзавеждане. Моделите с тяло от хромиран метал се вписват идеално в стаи с по-модерно излъчване.

Присъстващите в каталога ни таванни спотове са дело на утвърдени производители. При всеки от тях е налице стъклен разсейвател на светлината (дифузор), както и опция „чупеща се глава” за лесно насочване на светлината.

Акцентирайте върху красивите елементи от интериора, прикривайки по-неугледните кътчета. Създайте една красива и приятна обстановка, радвайте се на перфектно осветения си дом. Ние ще ви помогнем да създадете лично съвършената светлинна инсталация, подхождаща на всеки изискан дом.