Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Спотове за стенаПокажи:
Ред:

Осветлението в един дом играе ключова роля за цялостния му облик, ето защо колекцията ни от спотове за стена заслужава специалното ви внимание. В зависимост от количеството дневна светлина, проникваща от прозорците в дадена стая, спот лампите могат да се окажат страхотен допълнителен светлинен източник. Е-osvetlenie.eu е мястото, където ще намерите качествени осветителни тела на достъпни цени.

Какво е тяхното предназначение?

Спот осветителите принадлежат към категория насочващо/акцентиращо осветление. Предвид факта, че днес в жилищата се използва комбинация от основно и фоново осветление, спотовете имат допълваща роля. Не че е неправилно или невъзможно един модул от няколко спота да бъде основен източник на светлина в дадена стая, но практиката е този вид да се използва в комбинирани светлинни инсталации.

Основното предназначение на спот осветлението е да послужи за насочване на фокуса към конкретни орнаменти от интериора – картини, вази, скулптури, мебелна композиция и т.н. Телата от въпросния вид са с подвижна глава, за да може светлинният лъч да се насочва в желаната посока. Стенните спотове са по-удобни за реализиране на подобна идея.

Осветителните тела тип стенни спотове са приложими във всяко едно жилищно помещение. Стига дизайнът на конкретния модел да е съобразен с интериорния декор и с предназначението на стаята, той ще спомогне да се създаде един страхотен светлинен ансамбъл. Дори спалнята може да спечели от тази разновидност на осветителя.

С два симетрично поставени спота от двете страни на леглото, ще се елиминира нуждата от настолни нощни лампи. Посоката на светлината може да се определи в зависимост от моментите нужди. Тя би могла да се използва за четене, а също и за да се осигури мекота на осветлението, като светлинният сноп се отклони в посока, противоположна на визуализираната – стена, под, мебел и т.н.

Голямо преимущество на съвременните спотове за стена, е че те са финансово достъпно решение. Ниската цена дори на най-изящните модели, ви позволява да ги настаните навсякъде в дома си. Спотът може да се вмести чудесно и в банята, допринасяйки за изискания облик на помещението, а и за удобството при изпълнение на рутинните действия, свързани с тоалета – гримиране, бръснене и т.н.

В колекцията ни ще намерите стенни спот лампи с всякакъв дизайн и облик. Разполагаме с единични и с мулти-компоненти модели. Имаме варианти, съчетание от месинг и стъкло, както и такива с по-модерна визия, комбинация от хром матиран метал и дърво, какъвто е модел VERSUS, например.

Добрата новина е, че всеки от нашите спотове за стена е съвместим с всички съвременни светлинни източници – лампи. Добра идея е да ги оборудвате с енергоспестяващите LED крушки със студено (ярко) или топло (меко) светене, в зависимост от това какво точно ви е нужно в конкретната стая.

Насреща сме, за да ви помогнем с разяснения, съвети и идеи.