ᐉ Осветление за шкафове, осветителни тела за кухненски шкафове — E-Osvetlenie


Ред:Изборът на правилното осветление за шкаф има значение не само за функционалността на съответното помещение, но и за цялостното му излъчване. И понеже източниците на светлина монтират и вграждат най-често в кухненските мебели, изборът ви ще определи доколко удобно ще ви бъде при изпълнението на рутинните домакински задачи. Категорията представя висококачествени и икономични осветителни тела за кухненските мебели.

Защо организацията на осветлението в кухнята е наистина важна?

При организацията на осветлението в кухнята е изключително важно да се осигури достатъчно светлина в работните и функционални зони на помещението. Това може да се постигне изключително лесно, с минимални разходи и икономия на енергия, като се монтират подходящи осветителни тела в долната част на шкафовете.

С това решение се осигурява не само оптимално количество светлина върху плотовете, където се приготвя храната, но също така се създава усещане за дълбочина и разчупеност на интериора. Изобщо, причините да потърсите подходящо за нуждите ви осветление за шкафове са повече от една. Повече от едно са и решенията, които съвременния пазар на осветителни тела предлага.

Подсветката на мебелите и съответно на работните зони, може да се осъществи по няколко начина. За да изберете оптималния вариант, е необходимо да се запознаете с видовете светлоизточници и методите за монтажа им от долната страна на шкафовете. Монтажът може да бъде скрит, вграден и открит, в зависимост от телата, на които ще заложите.

В раздела са представени лампи, позволяващи да се изпълни един от най-лесните монтажи – откритият тип монтиране. Можем да предложим също лед луни за вграждане в плота на шкафовете и лавиците, както и LED ленти, които са един от най-атрактивните видове мебелно осветление.

Осветители тип пура – ефектно и бюджетно решение

Телата, използващи източник на светлина тип пура, са финансово изгодно и лесно изпълнимо осветление за кухненски шкафове. В недалечното минало за целта са използвани луминисцентни тръбни лампи, чиято монтажна арматура е специално пригодена за укрепване към долната повърхност на шкафове и лавици.

Тези устройства имат множество предимства. Освен че са нискобюджетен вариант, те са лесни за инсталиране и имат дълъг експлоатационен живот. Единствен недостатък на флоуоресцентните пури е дългият интервал на включване. Този проблем обаче беше напълно решен с въвеждане на LED технологията в експлоатация.

Нещо повече – смени се не само технологията на осветителите, но и самият дизайн на тялото. Пурите са стандартни източници на светлина за учреждения и индустриални помещения, но не и достатъчно естетични, за да бъдат подходящи за стилния домашен интериор. Ето защо новите лед лампи за кухненска мебел се произвеждат във визуално много по-привлекателен корпус със защитен панел, предпазващ лампата от водни пръски.

Съвременните осветителни тела за шкафове са базирани почти изцяло на светодиодната технология. Днес тя е най-оптималният вариант за организация на осветлението в кухненското помещение, поради много причини. На първо място лед светлината е ефективна и икономически изгодна. При аналогична сила на светене, лед лампите консумират много по-малко електрическа енергия.

Качественото осветително тяло за шкаф, базирано на LED технологията ще ви служи дълго, без нужда от никаква поддръжка. Дори при чести колебания в напрежението на битовата електрическата мрежа, осветителите не губят своята ефективност и работни възможности. За разлика от обикновените крушки, този вид светлоизтичници не се нуждаят от честа подмяна и не отделят почти никаква топлина по време на работа.

Виж още...


© 2014-2021 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart