Модерни осветителни телаРед:Тази подкатегория е създадена специално за улеснение на клиентите ни, които търсят модерно осветление за своя дом, заведение или офис. В E-osvetlenie.eu ще откриете богата гама продукти с модерна визия, вписваща се перфектно в отделните стаи на градския апартамент, в офисите и в увеселителните заведения.

Какво можете да очаквате от този раздел?

От настоящата подкатегория можете да очаквате куп приятни изненади. На първо място, бъдете сигурни, че какъвто и тип осветително тяло да търсите, в продуктовия ни каталог той присъства в множество страхотни вариации, всяка от които с дизайн, съобразен с последните тенденции в интериора.

В колекцията ни от модерни осветителни тела ще срещнете обичайните разновидности – полилеи и пендели, плафони и аплици, слотове, лунички, както и осветление за баня и детска стая. Новият дизайн може да бъде както съвсем семпъл, така и пищен и ефектен, предназначен да бъде акцент в обзавеждането.

При материалите отново са използвани стандартните решения. Металният корпус в този случай е задължителен, като металът може да бъде облечен в златисто или сребристо хромирано покритие. Матираното стъкло в снежно бяло и цвят крем има изключително ефектно излъчване, привличайки погледа към орнаментиката, която е придадена на дифузора.

Не липсват и модели от прозрачно стъкло. Такива са някои аплици, например модел Danila на Rabalux. За да направите светлината по-приглушена, с този артикул ще трябва да използвате източник на светлина (лампа) с ниска мощност и в топъл нюанс на светене. Аплиците с модерен облик са перфектно решение за осветяване на коридори, антрета, работни кабинети и ресторанти.

Важно е да ви информираме, че в раздел модерни осветителни тела са представени разработки на престижните марки: Coup Light – ESTO, Luxera, Rabalux и Searchlight. Характерно за продукцията на изброените производители е високото качество и достъпната цена. Отличителен белег са и смелите дизайнерски решения, защото това все пак е колекция, предназначена за модерно обзаведените помещения, от хора, които не се страхуват да експериментират.

Кои грешки в избора на продукт не бива да допускате?

За да избегнете груби грешки в изграждането на модерно осветление във вашия дом или представително помещение, е важно да вземете предвид някои важни моменти при избора на продукт или серия осветители. От първостепенно значение е да съобразите вида и предназначението на помещението с дизайна на осветителя.

Многокомпонентните тела, тези с повече на брой лампи, са подходящи за по-големи пространства. Например полилеите с 6 до 8 слота, е удачно да се поставят в холове, трапезарии и банкетни зали с по-висок таван. За да се избегне пренасищане откъм декоративни елементи, е добре по-пищните разработки да се окачат в по-семпло обзаведени стаи.

Имайте предвид, че колкото повече източници на светлина (крушки) използва едно осветително тяло, толкова по-силно ще бъде осветено въпросното помещение, дори ако се използват лампи с минимална мощност и топъл нюанс на светене. Многоламповите полилеи и аплици не са подходящо решение за спалнята, където приглушената светлина е по-удачен вариант.

В цената на предлаганите от нас модерни осветителни тела не са включени източници на светлина – електрическите крушки. Тъй като ще трябва да ги закупите допълнително, е важно да съобразите размера на цокъла на осветителя с този на лампите, които ще добавите към него.

Всеки продукт е представен с нужните технически спецификации, но въпреки това, е възможно да срещнете известни затруднения в подбора на крушките. В подобен случай, ви препоръчваме да се консултирате с нашите експерти.

Вижте още: евтини осветителни тела.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart