Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Подвижни луниПокажи:
Ред:

Наред с богат асортимент от интериорно и външно осветление, в E-osvetlenie. eu ще откриете и специална селекция от подвижни луни. Разликата между стационарните и подвижните лунички за вграждане, е във възможността за промяна на ъгъла на светене при вторите. С подвижната си глава/тяло, луничката от този тип се присъединява към голямото семейство на осветителните тела, позволяващи насочване на посоката на светлинния лъч.

Приложение

Приложението на подвижните луни в интериорния дизайн е практическо неограничено. Освен в различните жилищни стаи, този вид осветители се използват с огромен успех и в заведения, ресторанти, магазини и дори офиси. С тях най-лесно се постига едно меко, дискретно и супер ефектно осветяване на различни зони в затворени пространства.

Подвижни лунички могат да се използват за осветяване на мебели, а също и на кухненски плотове, шкафчета и лавици. По този начин те съвместяват две ключови свойства – да осветяват допълнително работните зони и да придават по-изтънчен облик на цялото помещение.

Осветителните тела луни изпълняват ролята на основно и фоново осветление в банята в последните години. Чрез така нареченото зониране, с тях се постигат светлинни ефекти, каквито трудно могат да се постигнат с друг вид осветително тяло. Основно изискване към осветлението в баните и други мокри помещения, е корпусът на телата да бъде влагоустойчив.

Препоръчваме на всички свои клиенти, избирайки модел от подвижните ни лунички, предназначени за баня и кухня, където ще бъдат подложени на висока степен на влажност и водни пръски, да обърнат внимание на обозначенията за влагоустойчивост. Рейтинг IP67 е показател, че телата са подходящи за мокри помещения.

Независимо къде ще ги позиционирате, е необходимо предварително да им осигурите подходяща ел инсталация, към която да бъдат захранени. Тъй като луната е предимно вграден в корпуса на мебели, в стени и окачени тавани елемент, кабелите остават скрити зад съответната облицовка. Това ги прави по-малко гъвкаво решение, защото решавайки да ги използвате, е нужна предварителна подготовка.

Лампите тип подвижна луна могат да работят с халогенни и LED крушки, които са икономично и дългосрочно решение. Можем да предложим подходящи източници на светлина (лампи) за всеки от нашите артикули.