Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Неподвижни луниПокажи:
Ред:

Колекцията ни от неподвижни луни е внушителна и като брой, и като дизайн на изделията. Ние от Е-osvetlenie сме твърдо решение да ви предложим най-добрите осветителни тела на по-ниска от обичайната за страната ни цена. Стационарните лунички са идеално решение за допълнително фоново осветление в различните стаи на модерния ви дом. Предлагаме продукцията на престижните марки DLight и Luxera.

Какво е нужно да знаете?

Избирайки модел неподвижна луна, е важно на първо място да съобразите нейното местоположение. Тъй като за монтиране на този осветител се използва основно метода на вграждане, е необходимо да имате специално проектирана за целта ел инсталация. Лампите се свързват към захранването в серии или на отделни кръгове, посредством съответните входове.

Важно е да съобразите модела на луната с вида на основата. Ако планирате да осветявате мебели, ще трябва да се насочите към мебелните ни лунички, защото корпусът и мощността им са съобразени с вида на материалите, използвани в мебелната индустрия. Същото важни и при монтирането им в стени и тавани от гипсокартон.

Стационарните ни лунички в голямата си част са базирани на халогенното осветление. То дава приятна мека светлина, а много често консумацията на електрическа енергия е минимална. В случай че се спрете на модел с 50W крушка, е необходимо да се снабдите и с охлаждане, което е задължителна предпазна мярка срещу пренагряване на намиращите се в съседство материали.

Чудесна идея по отношение на безопасността, са нашите LED неподвижни луни. Светодиодните крушки не използват нежежаема жичка за генериране на светлина, както обикновените, затова при тях почти липсва нагряване по време на светене. Предпочитани са за вграждане в мебели и стени с гипсокартонова облицовка, именно заради липсата на отдадена топлина в процес на работа.

Какво ви предлагаме?

Цялата ни колекция от стационарни луни се отличава с изящен дизайн и стилна визия. Имаме както съвсем семпли решения, съвместими с всеки интериор, така и изделия с по-атрактивни форми, големини и декоративни орнаменти. Можете да изберете с обла и квадратна форма, а защо не и ромб?

Корпусът на телата е от алуминий за максимална лекота, а при някои изцяло от стъкло. Цветовете варират между бяло, златисто, сребърно, антично червено, антично зелено, кристал и хром покритие с цветни ивици в различен нюанс. Имаме и модели с модерния днес Версаче дизайн.