ᐉ Мебелни лунички и осветление за мебели — E-Osvetlenie


Ред:E-osvetlenie. eu е мястото, където ще намерите безброй варианти за интериорна декорация под формата на осветление за мебели. Осветителните тела тип луна, както и LED лентите, са двете решения без аналог, когато целта е да се освети мебелировката в дадено помещение. Ние ви предлагаме разнообразие от форми, дизайни и материали, всички те дело на водещата марка DLight.

Какво е тяхното предназначение?

Приложението на лампата тип луна в съвременния интериор е почти неограничено. Този вид осветителни тела могат да бъдат както основно, така и фоново осветление, в зависимост от броя на компонентите, тяхното разположение в стаята и начина им на светене. Говорейки за мебелни лунички, трябва да изтъкнем, че те се използват по две причини – функционални и естетически.

Луничките, вградени в различни части от обзавеждането ви позволяват да създадете уникална атмосфера в конкретното помещение. С правилно осветени витрини и лавици, секцията в хола ви ще се превърне в акцент, отклоняващ вниманието от някои недостатъци на обзавеждането, например оскъдна или зле разположена мека мебел.

Мебелната луна е несравнима по способност да преобрази дадено жилищно помещение. Ако имате такова осветление в дома си, просто го изключете за момент и сами ще забележите колко тривиално и скучно става въпросното пространство без деликатните меки светлинки. В случай че имате ценни реликви и произведения на изкуството по лавиците, без добро осветяване, тяхното присъствие може да остане незабелязано.

Да разгледаме и функционалното приложение на луните като основно осветление за мебели. В кухненските шкафове понякога цари пълен мрак, особено ако основният осветител в кухнята не успява да освети добре цялото пространство. С дори само една луничка във всеки шкаф, наличната посуда и оборудване ще бъдат на показ, стига вратите да са тип стъклена витрина.

Разположени в основата на горните шкафчета, луничките ще осветяват равномерно цялата повърхност отдолу. Това обикновено са мивката и работните плотове, а те със сигурност се нуждаят от повече светлина, за да изпълнявате рутинните операции с нуждата прецизност. Същевременно ще имате една супер модерна и луксозна кухня, като от списание за моден интериор.

Мястото на мебелните луни в банята не може да бъде оспорено. Вградени в шкафчетата със и без огледала, те ще ви предложат максимална светлина, а в същото време ще създадат една изключително приятна атмосфера. Трудно е да посочим стая, в чиято мебелировка луната да не може да се впише. Спалнята, дневната, коридора и антрето – всяко помещение ще спечели от този вид осветителни тела.

Не забравяйте да бъдете практични?

Разглеждайки страхотната ни колекция с мебелни лунички, не бива да пренебрегвате фактора цена. Вероятно вече сте забелязали, че цените на нашите осветители са изключително достъпни, но освен това те са и едно много икономично решение в дългосрочен план. В случай че решите да заложите на LED луните, осветяването на мебелировката в дома ви няма да се отрази по никакъв начин на сметките ви за ток, а и на самите мебели.

Можем да предложим най-различен вид мебелни осветители тип луна – за вграждане и за външен монтаж. Имаме модели с всякаква форма и големина – триъгълни, ъглови и кръгли. Относно материалите, сме се постарали да комбинираме трите най-важни фактора – визия, устойчивост и безопасност. Цветовете и дизайнерските разработки ще удовлетворят всеки от вас.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart