Къмпинг осветлениеРед:Лагеруването далеч от цивилизацията е начин за презареждане на батериите, от който се възползват все повече жители на големия град. Да нощуваш под открито небе носи своето очарование, но дали е лесно да се изпълнят дори елементарни действия, когато светлината е оскъдна или липсва напълно? За да не ви липсва комфорта на съвременния свят, ние от E-osvetlenie сме ви подготвили богат избор от къмпинг осветление.

По какво се различава от обикновеното?

Осветителните тела, използвани при лагеруване на открито имат една обща характеристика – те се захранват от батерии, а не от наличната електрическа инсталация. Когато се установим на пусто и диво място, едва ли очакваме то да бъде електрифицирано. Всъщност, именно липсата на елементарни удобства е причина някои хора да се впускат в подобна авантюра.

Представителите на категория осветление за къмпинг имат и друга сходна черта – те са преносими, в голямата си част ръчни уреди. С тях е възможно да си светите, докато вървите в тъмното, а също и докато изпълнявате различни задачи – приготвяте вечеря, събирате риболовните си принадлежности, приготвяте се за сън в уютната палатка.

Светлинните източници, предназначени за къмпингарите биват разделени на две основни подкатегории, а именно:

Фенери

Фенерът е приспособление, използвано от векове. Днес фенерите имат същото предназначение, но визията им и начинът им на работа са коренно различни. През вековете електрическата крушка с нажежаема жичка е заменила пламъка на живия огън, за да стигнем до днес, когато мощните лед лампи за къмпинг са единственото, в което си заслужава да инвестираме.

Светодиодната/LED технология се наложи отдавна като основен източник на светлина при осветителите, захранвани от батерии. Причините за това са логични – LED крушките са най-икономичният консуматор на енергия. Със светодиодния фенер ще светите 10 пъти по-дълго, без да се налага да сменяте или презареждате батериите. Същевременно силата на светене е в пъти по-голяма, позволявайки да се освети един значителен по площ участък.

Работни лампи

Работните лампи са задължителен реквизит за къмпингарите. Те са нужни за изпълнение на ремонтни работи по автомобила или туристическата каравана, но предвид значителната им големина и способността им да осветяват големи участъци, често се използват и като основен източник на светлина на цялото пространство, където са събрани летовниците – обикновено това е импровизираната трапеза.

Работната лампа е един ключов представител на лед технологията. Тук отново се използват нейните предимства – ниска консумация на батерии и супер ярка светлина. Липсата на нагряване при осветителите от въпросния вид е огромен плюс, защото в процес на работа лампата се намира в ръцете, а често и в близост до лицето на ползвателя.

Защо да заложите на нашите продукти?

Когато се подготвяте за лагеруване на открито, било то само за уикенда или за по-дълъг период от време, светлината е нещото, за което задължително трябва да помислите. Със сигурност ви е нужен качествен и надежден светлинен източник, който да бъде също и влаго и ударо устойчив. Нашите продукти отговарят на тези изисквания, а освен това са с елегантен и супер функционален дизайн.

Можете да закупите от нас нужното къмпинг лед осветление, за да не се налага да губите време в обикаляне на специализираните физически магазини. Предлагаме последните разработки на утвърдени марки като: DLight, Horoz и NVC на цени, по-изгодни, отколкото сте очаквали да намерите за тела от най-ново поколение.© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart