Кристални осветителни телаРед:В каталога на e-osvetlenie.eu ще откриете богата гама осветители, включително такива от кристал. Причината да заложите не на други, а именно на нашите кристални осветителни тела, е изяществото, което те предлагат. Ако целта ви е да създадете една изискана и дори луксозна обстановка, кристалът е едно много разумно решение.

В категорията са представени всички вариации на осветителното тяло, чийто корпус е изработен от кристал – полилеи, пендели, аплици и плафони. Много от продуктите са представени в серии, така че смело можете да комбинирате няколко разновидности с идентичен дизайн и визия. В колекцията ни са представени изделия на марките: ESTO, Luxera и Searchlight.

Приложение:

Приложението на кристалните осветителни тела е огромно. Ефектната вариация на стъклото не губи своята актуалност, дори напротив. Днес се проектират изключително много кристални осветители с модерен дизайн, които дават възможност на този материал да изживее своя ренесанс.

Кристалният полилей изглежда чудесно в представителни помещения – конферентни и бални зали, ресторанти и нощни заведения. В жилищния интериор, това осветително тяло ще допълни облика на една стилно обзаведена и просторна трапезария или всекидневна. При наличие на пространство, може да се използва висящ полилей, а в случай на недостатъчна височина на тавана – пендел или удачен стенен модел.

Колекцията ни включва кристални осветителни тела с класически и с модерен дизайн. Важно е да съобразите стила на помещението, където осветителят ще бъде използван, за да избегнете груби грешки в интериора и създадете усещане за претрупване и хаотичност в обзавеждането. Кристален полилей, а защо не и няколко аплика, са чудесно решение за едно по-просторно предверие на един стилен и уютен дом.

Важно е да изберете правилно модела спрямо изискванията на стаята. От това зависи колко голямо ще бъде тялото на осветителя, а ако е висящ вариант, да осигурите свободно пространство за преминаване. Осветителното тяло не бива да заслепява, както и да създава неприятни светлосенки. Въпреки това, светлинните ефекти понякога са търсена опция при осветяването на помещенията.

В стаите с по-голяма квадратура могат да се използват варианти с повече от един източник на светлина – лампи. Така ще се осигури оптимално осветяване на цялото пространство. Ако се притеснявате, че това ще се отрази на сметките ви за електричество, винаги можете да оборудвате осветителя с енергоспестяващи LED крушки.

Колекцията ни от кристални осветителни тела предлага безброй варианти за домове с модерен или класически интериорен дизайн. Цените на предлаганите изделия се движат в много широк диапазон, така че да се вместим в бюджета на хората с по-скромни и с по-големи финансови възможности. Характерни за всички продукти са високото качество, изящната изработка и ефективната работа.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart