Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Осветителни тела за коридор, антре и стълбиПокажи:
Ред:

В категория Осветление коридор и стълби, ние от E-osvetlenie ви предлагаме богата гама модерни осветителни тела на топ цена с красив дизайн и икономичен принцип на работа. Много хора смятат, че свързващите помещения, каквито са антрето, коридорът и стълбищата заслужават по-малко внимание по отношение на осветяването, отколкото стаите, в които прекарваме по-дълго време. Грешка, която не бива да допускате.

Защо е важно да помислите за предверието и свързващите пространства?

Обикновено сме по-старателни в избирането на осветителни тела за основните жилищни стаи – хол, спалня, кухня и баня. Когато стане въпрос за свързващите пространства, по навик залагаме на по-евтини, и често по-неудачни решения, затова предверията на голяма част от апартаментите са мрачни и подтискащи.

Като осветление за антре обикновено се използва един централен осветител – полилей или плафониера. По този начин се пропуска възможността да се подчертае обзавеждането в конкретната зона. С правилно разпределена светлина, входната точка в жилището ще изглежда много по-привлекателно. Нещо, което ще се отрази на впечатлението на външните лица, а също и на обитателите на дома.

Комбинирането на няколко различни по вид осветителни тела за антре позволяват да се осигури нужната светлина, а също и да се подсили въздействието на мебелировката в него. Не бива да забравяме, че това не е просто пространство, през което само преминаваме, а функционална зона, в която сутрин се обуваме, обличаме връхните си дрехи и хвърляме последен поглед в огледалото, преди да излезем.

Шкафове, гардероби, портманта и евентуално пейка за обуване могат да се осветят допълнително с вградени мебелни лунички или със стенни плафони. Съвременното осветление за коридор залага все по-често на акцентиращите и декоративните осветители.  С тях се осветяват картини по стените, вази и други декоративни елементи от интериора.

При избора на осветителни тела за коридор, е важно да се помисли за енергийната ефективност на светлинната инсталация. Вместо да купувате евтини, неугледни светлинни елементи и да използвате обикновени крушки с ниска мощност, заложете на сензорното управление на осветителите от нов тип.

Наред с избора на енергийно ефективни LED лампи, е редно да помислим и за начина, по който те ще бъдат управлявани. Сензорното управление на осветление за стълбище е широко застъпено в големите жилищни сгради от нов тип, но все по-осезаемо се усеща присъствието му и в жилищния интериор. Домовете с вътрешно стълбище ще спечелят много, ако лампите там се включват автоматично. Така не само се пести енергия, но и се елиминират възможни инциденти.

Ако често забравяте лампите в коридора и по стълбищата да светят, това ще увеличи сметката ви за електричество. Когато, пък се налага да слезете по стълбището, а ръцете ви са заети и не можете да запалите осветлението, опасността от нараняване се увеличава. Ето защо наред с висококачествено, модерно осветление за стълби, ние предлагаме и интелигентни решения за неговото управление.

Вашите лампи за коридор, стълбище и антре е възможно да се командват от интелигентна сензорна система. Автоматичното управление на осветителните тела се осъществява чрез сензори, реагиращи на температура, по-висока от тази околната среда, каквато имат хората. По този начин се спестяват средства за изграждането на по-сложна електрическа инсталация с девиаторни ключове.

С нас ще имате ефектно и ефективно осветени коридори, стълби и предверия, а в допълнение ще се радвате на удобството да имате светлина винаги, когато ви е необходима, без това да повиши сметките ви за електричество. Продуктите, включени в раздела са разработка на марката Horoz.